2821
2789
عنوان

داغون شدم 😔

222 بازدید | 17 پست

ده روزه درگیرم چون تاخیر داشتم بی بی چک زدم هاله انداخت بعد خونریزی داشتم گفتم پریوده اما خیلی روان و یکم کمتر از حد معمول دوباره از سر دلخوشی بی بی زدم بازم هاله ، چند روز صبر کردم دوباره زدم ایندفعه کاملا مثبت شد خوشحال ک امروز برم آزمایش بدم امروز با این قطره چکونی ها تست دادم منفی شد الان واقعا سردرگمی ، خودم میگم بیخیال اما شوهرم لج کرده که بس تا مثبت رو نمیشه با این منفی نادیده بگیریم س تا اولی که مثبت شد خودکاری مدیکور  بود آخری مدیکور بود اما قطره چکونی.... واقعا نمی‌فهمم چکار کنم

ازمایش خون بده

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجا خواندم بی بی چک خودکاری مثبت کاذب داره قطره چکونی منفی شد قشنگ ناامید شدم

ناامید نباش هیچوقت گلم همیشه امیدت ب خدا باشه برو بتا بده ایشالا ک مثبته

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

ن قراره عصر شوهرم بیاد برم میترسم تو ذوقم بخوره ، س تا اولی زیر دو دقیقه مثبت شد ، سومی اول خط T پرر ...

انشالله خیر باشه... چه مدت اقدامی؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻