2777
2789
عنوان

من تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 79 پست
فقط‌ کاش حداقل دو نفر پیشنهاد میدادن بدونم منم وجود دارم بعد رد میکردم.آدم فکرش درگیر میشه که چقدر م ...

تو این سن (دهه ۲۰) مرد واقعی بدرد بخور نه از این هولای اس و پاس دارن کار میکنن/سرگرم تحصیلاتن تا مستقل شن و به یه جایی برسن و بعد ها که ازدواج کردن به زن و بچه هاشون برسن این یه مرد واقعیه و الان تو ناراحتی که چرا هولا و اس و پاس های دختر باز نمیان سراغت؟خب اون نیمه گمشدت الان سرگرم ایجاد ثبات تو زندگیشه دیگه نمیره دختر بازی خب پس چرا تو باید بری پسر بازی؟توهم به زندگیت برس مثل اون تا بعد ها همسطح باشین

اگرم واقعا طرز فکرت مثل منه(مرد جماعتو نمیخوای) خودت باید یاد بگیری خودتو دوست داشته باشی تو که کمبود نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما با جامعه کار نداشته باشیم هم جامعه با ما کار داره.عجیب غریب بودن تاوان داره تنها بودن سخته نمیدون ...

ببخشید ببخشید من ری...دم تو جامعه ای ک بخواد منو تایید کنه ، تو ک ب هیچ صراتی مستقیم نیستی پ چرا نظر میگیری,? مشکلت فقط نداشتن اعتماد به نفسه ، همین گ علنن میگی نیاز داری تایید بشی ینی مشکل ، انقدر ب خودت گفتی زشت باورت شده ک کمبود داری

اگر بخوای خواستگار خوب بیاد و ازدواج کنی،راه ساده ای بلدم،

البته اگر اعتقاد به دعا و ختم داشته باشی و اهل انجام دادنش باشی

🌹کاربر آقا هستم🌹چقدر ترسناکند کسانی که در هر ماجرای،ما را مقصر جلوه میدهن

اینکه چیزی ک نمیخوای سر راهت قرار نگرفته خوشحالم باش دیگه 🤷‍♀️ خودت ک نمیخوای پس بیخیال . انشالله ق ...

از ازدواج بدم میاد از ابراز علاقه که بدم نمیاد.هیچ خواستگاری نداشتن ترسناکه

تو این سن (دهه ۲۰) مرد واقعی بدرد بخور نه از این هولای اس و پاس دارن کار میکنن/سرگرم تحصیلاتن تا مست ...

چ قدر تو حق میگی.  منم دارم همینو میگم ولی باز میگه جامعه باید مارو تایید کنه ، خب دختر خوب تو داری ارزش خودتو با این حرف میاری پایبن

عزیزم جنس ارزون مشتری زیاد داره ، ایتو یادت نره ، حالا تا صبح بشین بگو زشتم ، همیت ک میگی داری ب خو ...

نه واقعا تو عکسا که دقت میکنم زشت نیستم ولی سنم بالا میزنه و شبیه زن های سن بالاترم😔انگار دختر کم سن نیستم از من زشت تر ازدواج کردن چون شادابی دختر جوون رو داشتن و هیکلشون زنانه نیست خوش اندامن.فکر کنم علتش همینه

ما با جامعه کار نداشته باشیم هم جامعه با ما کار داره.عجیب غریب بودن تاوان داره تنها بودن سخته نمیدون ...

برای شکم سیر تو که به تایید بقیه نیاز نداری

عجیب غریب بودن یک هدیه است و تاوان نداره و ارمعان داره حالا بماند که رل نداشتن اصلا چیز عجیبی نیست

چرا به خودت تلقین میکنی که کمبود داری؟

میدونی که با این طرز فکرت اقایون با ظاهر و نه نیت واقعی و باطنی بهت نزدیک میشن و ازت سو استفاده میکنن؟نمونه تو همین تاپیکت یه اقا بهت نخ داد گفت میخوای اولیت باشه و یا یکی دیگه ازت پرسید یعنی الان هر کی بیاد اولیته

میخوای طعمه شهوت اونا بشی؟