2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وفات حضرت معصومه هست. 😞شیعه و مسلمون نیستید احیانا؟ ممکنه دین و مذهب تون اسلام نباشه.

عزیزم یه عقدسادست جشن نمیگیریم فقط عقدمیکنیم مهمونی بزرگ نمیگیریم فقط خونواده هامون هستن

فسونست و فسانهست...

عزیزم یه عقدسادست جشن نمیگیریم فقط عقدمیکنیم مهمونی بزرگ نمیگیریم فقط خونواده هامون هستن

مهمونی تونو بی سر و صدا و شادی بگیرید این چیزا حرمت داره سنگینی میاره

من نمیدونستم شهادت حضرت معصومه ست خیلی سعی کن مراعات کنی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
وفات حضرت معصومه هست. 😞شیعه و مسلمون نیستید احیانا؟ ممکنه دین و مذهب تون اسلام نباشه.

حالا انقدر تند نگو گلم

عقد کردن در هر زمانی خوبه البته اگه به شادی و حرمت شکنی ... نگذره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

خوشبخت باشی خوش قلب به حق فاطمه زهرا زندگی به کامت باشه 😍😍😍

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

مهمونی تونو بی سر و صدا و شادی بگیرید این چیزا حرمت داره سنگینی میارهمن نمیدونستم شهادت حضرت معصومه ...

چشم عزیزم حقیقتش منم نمیدونستم 

فسونست و فسانهست...