2777
2789
عنوان

شقاق مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 46 پست
چقدر سرکه با اب بخورم؟واینکه پماد همورویید با شقاق فرق داره؟

بله فرق داره شما باید انتی فیشر بخرید 

انتی همورویید مال زایده و بیرون زدگیه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای من ی پمادمیزد ولی به مامانم میگفت اون سرنگشوک میخاسته بکنه اونجاخیلی دردداشته اسمشم انتی همور ...

بخاطر التهاب و زخمشه منم الان اصلا نمیتونم😔

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
چقدر سرکه با اب بخورم؟واینکه پماد همورویید با شقاق فرق داره؟

شقاق یعنی پارگی عزیزم پماد شقاق هم اصطلاح عامیانه هست منظور همون انتی همورویید هستش

اگه خیلی اذیت میشی برو پیش متخصص زنان تا بهتر راهنماییت کنه

از یه دکتر طب سنتی شنیدم که سرکه سیب نصف استکان بخوری دو وعده بیرون زدگی رو خشک میکنه البته شما بیرون زدگی نداری همون پماد و ملین کارتو راه میندازه

میدونم خیییلی درد داره😣

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
اگه فقط زخمه و بيرون زدگي نداره آنتي فيشر بگير بزن  يكي دو روزه خوب ميشه

اره عزیزم فقط زخمه 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
حتما میرم 😔واقعا تاثیر داشته اخه الان وصعم خیلی بد شده 

نمیدونم،برا اون خانوم که موثر بود

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

شقاق یعنی پارگی عزیزم پماد شقاق هم اصطلاح عامیانه هست منظور همون انتی همورویید هستش اگه خیلی اذیت م ...

ممنون عزیزم از راهنماییت فقط بدبختی من اینه اگه دارویی مصرف کنم اشکالی نداره اخه من اقدام به بارداری کردم چند روز دیگم موعدمه 

اسم پمادشو نمیدونید من از داروخونه بگیرم الان

اسمش پماد آنتی همورویید هست...ولی شما به متخصص گوارش مراجعه کن..

صبحها ناشتا دوتا کیوی بخور

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
اسمش پماد آنتی همورویید هست...ولی شما به متخصص گوارش مراجعه کن.. صبحها ناشتا دوتا کیوی بخور

الان چیزی نخوردم کیوی‌ یخورم دلم درد نمیگیره؟

بله فرق داره شما باید انتی فیشر بخرید  انتی همورویید مال زایده و بیرون زدگیه

من بیرون زدگی دارم 

چند ساله 

ولی درد و خونریزی اصلا نداشتم

نمیدونم چرا چنین اتفاقی برام افتاده

این پمادها بیرون زدگی رو برطرف میکنن؟

من بیرون زدگی دارم  چند ساله  ولی درد و خونریزی اصلا نداشتم نمیدونم چرا چنین اتفاقی برا ...

من اصلا بیرون زدگی ندارم فقط زخم دارم همورویید بیرون زدگی هستش من الان نت سرچ کردم ولی زخم شقاق

الان چیزی نخوردم کیوی‌ یخورم دلم درد نمیگیره؟

نه هیچی نمیشه.خیلی برا یبوست و همورویید عالیه..یه هفته بخوری نتیجه شو میبینی..ولی ادامه بده قطعش نکن

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ممنون عزیزم از راهنماییت فقط بدبختی من اینه اگه دارویی مصرف کنم اشکالی نداره اخه من اقدام به بارداری ...

بهتره با دکتر مشورت کنی

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
من بیرون زدگی دارم  چند ساله  ولی درد و خونریزی اصلا نداشتم نمیدونم چرا چنین اتفاقی برا ...

نه این پماد واسه سوزش و درده 

اون زایده فقط با جراحی برطرف میشه فکر کنم 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...