2777
2789

ی زن بلاگر لیلا نامی که چندان هم معروف اینا نیست 

بچه دار شده 

از وقتی هم زایمان کرده  همش تقریبا تولید محتوا و تبلیغ داشته و اینا 

حالا کار به اینا ندارم 

یکی دو نفر اون وسط گویا بهش گفتن بچه ی زیر چهل روزتو میزاری پیش مادرت اینور اونور دنبال کاسبی هستی چه خبره 

قیامتی کرده بیا و ببین 

دوساعت تایپ کرده که چقدر علیه زن هستید چه فرهنگ زن ستیزی جیغ و داد و بیداد 

من کاری ندارم چه میکنه کاری هم به نظرات ندارم فقط تا از اینا تعریف میکنی عشق قلبشونی  ، کافیه یکی دو کلمه مخالف بکنه نیازه جرش بدن .‌درحالی که تا دو دیقه پیش عشقش بودن فالووراش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از محیا امید بیگی خیلی بدم میاد

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

من درک نمیکنم اونایی ک اینارو فالو میکنن

از اون عجیب تر کامنت ها هم میخونن

کانال روبیکا روزمرگی من و دوست عزیزم بهار۲۱۲۴⬅️ @bahar2124A خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ💚فمینیست♀️ /دوستدار محیط زیست و حیوانات 🌱/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀: سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تازی پرست ها/مذهبی های افراطی درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه مردی یا بهتره بگم نر و به خانم ها درخواست میدی تبریک میگم تو یک اوبی هستی:) حالا جرات داری بازم درخواست بده.وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست عاشق چشم و ابروتم یا تاییدت میکنم حتما پشت سرم چیز خوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم که یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

#نه‍ به بلاگرها

واقعا اونایی اینا رو دنبال  میکنن خیلی بیکارن 

من که نه میبینم نه دنبال میکنم حالم ازشون بهم میخوره

فقط مونده از توالت رفتنشون عکس وفیلم بگیرن یه عده احمقم به به و چه چه کنن براشون

البته لیاقت فالووراشون همینه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

اسی میدونم کیو میگی

یزدی هستی؟

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)