2777
2789
نه بابا خوبه که!فقط باید کنار بیای با اخلاقش البته که اخلاقش خوبه فقط تلنگر زیاد میزنه که خب حقم دار ...

جدی؟

من مدرسم نمونه بود اومدن عادی ولی باید برم مدرسه حس میکنم وقتم تلف میشه،میخوام از مهر با ماز پی برم

شما از تیر باهاشون پیش رفتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟من مدرسم نمونه بود اومدن عادی ولی باید برم مدرسه حس میکنم وقتم تلف میشه،میخوام از مهر با ماز پی ...

نه من از هفتم تیزهوشان هستم از هفتم با کلاس ایشون نبودم امسال از تابستون کلاس ایشون میرم این واقعیته که تدریس مدارس داغونه همه یا بیرون کلاس میرن یا آنلاین میرن معمولا دروغه بگن توکلاس یاد گرفتیم

نه من از هفتم تیزهوشان هستم از هفتم با کلاس ایشون نبودم امسال از تابستون کلاس ایشون میرم این واقعیته ...

اره دبیرای مام همین بودن ولی خیلی پشیمونم که چرا برگشتم عادی

مدرسه میرین؟

ای خوشبحالتون میشه بپرسم داداش هاتون درصد و نمراتشون چند شد؟البته اگه خواستین جواب بدین

یکیش رتبش نهصد شد کنکور 402 اون یکی کنکور 401 رتبش هزار شد. هردوتا پزشکی میخونن. اونی که 402 قبول شد نمرات نهاییش همه بالا نوزده، ریاضی سی درصد، زیست هفتاد و خورده ای، فیزیک 65،شیمی فکرکنم نزدیک هفتاد