تحت کنترل درمیاین....این ویروس از طریق رفتار های پر خطر جنسی منتشر میشه اگه مبتلا نشدی بعد چندین بار آزمایش و تحت نطر بودن ویروس تو بدنت نبود منظورم علائم نیستا تو نظرت درباره این آدم تجدید نظر کن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اخه نبودن با کسیخیلیم گفتم اگر بودی طوری نیس فقط بگوگفت نه اصلا ولی خب میگن استخرم محل مبتلا ه ...
انتقالش از استخر خیلی نادره تازه کلی حرف سرشه.
اگر مطمعنی صددرصد باکسی نبوده پس احتمالا زگیل نیست و پاپیلوماتوز هست که اگر این باشه جای نگرانی نیس قابل انتقال هم نیست. بزن گوگل ببین تا بدونی از کدومه، پیش متخصص ببرش و تا معلوم شدن از تماس پوستی خودداری کنید
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
گفتم که، نظریه ای هست که خیلیا رد میکنن و درصد کمی قبولش دارن.
حالا کاریه که شده درمانش مهمِ نه دلیلش.
انشاءالله که اصلا تشخیصش اشتباه بوده و زگیل نیس
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
استرس مانع درمانه، آروم باشید انشاءالله که چیزی نیست
وای عزیزم چرا؟من یه سریا رو دیدم خیلی سالم بودن ولی زگیل تناسلی دارن
ببین این ویروس ۹۹ درصد با رابطه جنسی هستش چون علم قطعی نیست اون یه درصد رو نمیگن برای مطالعه بیش تر وگرنه این ویروس فقط از طریق تمام مستقیم با هر گونه رابطه جنسی منتقل میشه