2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 11769 بازدید | 126 پست

استارتر چرا جواب نمیدی نصف شبی اعصاب همه رو ریختی به هم کجا غیبت زد 

میگم چطور مادری هستی ؟ 

چطور همچنان بچه تو زیر دست یه روانی بزرگ میکنی؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت روانیه,کسی بچه رو میزنه مگه؟؟؟ بیچاره از نظر شخصیتی له شده,دلم واقعا سوخت واسش,وقتی میزنتش برو ...

من همیشه این کارو کردم خودمم کتک زده خونوادش میگن بچه خودشه تو حساسش نکن

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      
وای چقد بد بچه ی من انقد شیطون و خرابکار که حد نداره بعدازظهر ی تاپیک واسه داد زدن سر بچه زدم و گفتم ...

اصلا ربطی نداره منو داداشم بچگی زیر شکنجه بودیم ولی هیچوقت خودمون وحشی نشدیم اون خودش وحشیه

✨🌸✨🌸✨

🔹 كودكان توسری خور و مظلوم

🔹 کودکان دروغگو

این دو گروه، در جامعه بچه هايی هستند كه هرگز اجازه دفاع از خود در خانه را نداشتند.

اگر نمی خواهيد فرزندتان در مدرسه و جامعه كتك بخورد مورد ظلم قرار بگيرد و ساكت گوشه ای گريه كند و یا از دیگر سو متوسل به دروغ و کلک شود ؛ كار را از منزل شروع كنيد.

هر گاه از كار اشتباه فرزندتان عصبانی يا ناراحت شديد، قبل از هر اقدام و حرفی به او اجازه دهيد از خود دفاع كند.

اين اقدام شما هم به شما فرصتی ميدهد از روی عصبانيت, اقدامی اشتباه نكنيد هم فرزندتان می آموزد ميتواند از خود دفاع كند و در محيط بيرون مظلوم نباشد و متوسل به پنهان کاری نگردد.

با عصبانيت فرياد نزنيد چرا اين كار رو كردی!

دليل كارش رو بپرسيد و تا پايان حرفش گوش كنيد، به او بياموزيد با تمام اشتباهاتش هنوز ارزشمند است.

💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐

بخدا اشکم درومد . برا طفله معصومو اینجوری میزنه😢😢😢😢😢😢😢

الهی دستش بشکنه . الهی تو همین دنیاااااا جوابشو از خدا بگیره که دست رویه طفله معصوم بلند نکنه.خدا ازش نگذره اصلاااااا

تاوانشو میده اونم تو همین دنیا

من همیشه این کارو کردم خودمم کتک زده خونوادش میگن بچه خودشه تو حساسش نکن

خانواده ش شکر قهوه ای میخورن با خودش 

مگه پاشنه کشه که مال خودش باشه ؟! ای خدا 😩😩😩😩😩😩😩

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

واییی چطور دلش میاد بچه گناه داره بزرگتر که بشه بیشتر کتک میخوره من خودم بچه دارم هم من هم شوهرم دلمون براش پاره میشه .موقع زدن برو جلو نذار بچه کتک بخوره 

موندنی راهشو پیدا میکنه.....رفتنی بهانشو.....  

چقدر آدم منتظر و دست ب دعان برای بچه دار شدن اونوقت ی عده آدم مث شوهر شما لیاقت داشتن همچین فرشته هایی را ندارن هم خودت و هم شوهرت ب اون بچه مدیونید داری با دست روی دست گذاشتن شخصیت بچتا نابود میکنی

پسرمن زلزله است انقد شلوغ میکنه بخدا یه شامو نمیزاره راحت بشینیم بخوریم شوهرم پیر شده جای شوهرمن بود چیکار میکرد توروخدا استارتر یه فکری بکن بحالش ببرش پیش روانشناس مسئولی در قبال او فرشته معصوم