2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد کار کردن تو غیرانتفاعی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 39 پست
جنوب شرق غرب؟

غرب 

کاش شهریور میرفتی  الان دیگه اکثرا دبیراشونو گرفتن اینا بی دبیر موندن 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ماهی ده تومن ؟؟ برو بد نیست

نه میشه ماهی ۲ و پونصد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نه میشه ماهی ۲ و پونصد

مدرک دارید ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

مدرک دارید ؟

من ک نوشتم نمیدونم چرا همه همینو میپرسن 

گفتم‌ک من دیپلم تجربیم 

ویل کلاسای بیرون رو رفتم دوره دیدم 

من ک نوشتم نمیدونم چرا همه همینو میپرسن گفتم‌ک من دیپلم تجربیم ویل کلاسای بیرون رو رفتم دوره دیدم

منم منظورم این بود مدرک دورهدهاتون رو دارید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من مدرک رسمی ندارم ولی کلاس رفتم و بلدم از طرفی اخه یکم مدیریت کردن کلاس و اینا میترسم کلا اولین پیش ...

حتما برو 

مدیریت کلاس ترس نداره 

من هم اولش افتضاح بودم الان 4 تا مجموعه دادن دستم 

مطمئن باش اگر در محیط کاری قرار بگیری رشد میکنی