2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 33 پست
فارس

منم مرکز اصفهان. اونم تعریفی نداره. اتفاقا به کنکورم فکر کردم ولی خب خودت بهتر میدونی که خیلی سخته. ادم یکسال عمرشو بزاره اخرشم اونی که میخوای نشه. من حتی انقدر از دانشگاهم بدم میاد که دو ترم اول درس نخوندم مشروط شدم. بعدش برای بقیه که تعریف کردم دیدم خیلیا میگفتن ماهم دوره لیسانس دانشگاهمون خوب نبود. برای ارشد خوندیم رفتیم دانشگاه دولتی خوب. حتی من دیدم خیلیا بعد از ارشد مهاجرت کردن. به نظر منم اگه رشتتو دوست داری ۴ سال این دانشگاه رو تحمل کن بعدا برای ارشد بخون برو دانشگاه دولتی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مرکز اصفهان. اونم تعریفی نداره. اتفاقا به کنکورم فکر کردم ولی خب خودت بهتر میدونی که خیلی سخته. ...

رشتمو خیلی دوست دارم خیلی ولی خب دانشگاهش خیلی مسخره هست از کنکور مجدد میترسم سخت شده اگه معدل می‌نشستم شما ترم چندی ؟

من یه ترم مشروط شدم 

میگم من نهایی ندارم شانس قبولی ندارم نه؟ من نمیدونم چی بخونم نمیدونم چی میخوام 😭😭

مگه قبل 84 کنکور دادی ک نهایی نداری؟ اگ بعد سال 84 کنکور داده باشی نهایی بوده فقط تاثیری تو کنکور نداشته طرف نهایی نمیداد هم مهم نبود چون اصلا تاثیر نداشت ولی الان داره و شما برای تراز بهتر میتونید ترمیم کنید ازونجایی ک تازه دو س ساله ک یازدهم تاثیر داره برای همین شما باید 6 درس رو سابقه ایجاد کنید

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

رشتمو خیلی دوست دارم خیلی ولی خب دانشگاهش خیلی مسخره هست از کنکور مجدد میترسم سخت شده اگه معدل می‌نش ...

به نظرم همین دانشگاه رو ادامه و بعد برای ارشد تلاشت رو بکن

مگه قبل 84 کنکور دادی ک نهایی نداری؟ اگ بعد سال 84 کنکور داده باشی نهایی بوده فقط تاثیری تو کنکور ند ...

امسال تموم کردم 

چون نمیخواستم کنکور بدم گفتم نهایی رو نمیدم نه یازدهم دادم نه دوازدهم حالا اگه قبول نشدم با سوابق گفتم سال بعد کنکور بدم 

خداکنه تاثیر نداشته باشع چون من هیچی بارم نیست

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

امسال تموم کردم چون نمیخواستم کنکور بدم گفتم نهایی رو نمیدم نه یازدهم دادم نه دوازدهم حالا اگه قبول ...

یعنی شما دوازدهمو تموم کردی امسال دیگه؟ متوجه نشدم گفتی امسال کنکور ندادی؟ اگ با سوابق انتخاب رشته کردی احتمال داره قبول شی البته همه ی دانشگاه ها رشته های با سوابق ندارن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

امسال تموم کردم چون نمیخواستم کنکور بدم گفتم نهایی رو نمیدم نه یازدهم دادم نه دوازدهم حالا اگه قبول ...

من متوجه نشدم نهایی ندادی؟میخوای با سوابق وارد دانشگاه بشی؟خب باید معدل نهایی داشته باشی نمی‌تونی وگرنه 

یعنی شما دوازدهمو تموم کردی امسال دیگه؟ متوجه نشدم گفتی امسال کنکور ندادی؟ اگ با سوابق انتخاب رشته ک ...

بله امسال تموم کردم و هنوز کنکور ندادم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐