2777
2789
عنوان

عطسه(صبر)

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 31 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

توروخدا

بله، مثلا میخوای بری بیرون یا میخوای یه کاری انجام بدی یهو عطسه میکنن چند دقیقه صبر کن همین

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
اطراف من همه حساسیتی مدام عطسه میکننچه ربطی داره آخه

منم یهو ده پونزده بار پشت سر هم عطسه میکنم😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

عطسه های من همیشه درسته می‌خوام یه کاری بکنم یا به چیزی فکر میکنم عطسه میاد هر وقتم عطسه اومده اون کار رو کردم ضرر کردم؛برا شما چیزی نیست حامله ای دیگه بچت میخواد به دنیا بیاد.

با دوستم راجع به مسئله ای صحبت می‌کردیم که من ناامیدانه می‌گفتم نمیشه و دوستم می‌گفت میشه همون موقع عطسه کردم گفت دیدی گفتم میشه عطسه کردی 

اتفاق خوشایندی بود و پیش اومد حرف دوستم درست بود

مثبت فکر کن

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
با دوستم راجع به مسئله ای صحبت می‌کردیم که من ناامیدانه می‌گفتم نمیشه و دوستم می‌گفت میشه همون موقع ...

عع😍بخدا من مثبت فک میکنم دائم تصورم خوبه ولی عطسه میاد واقعا حالم بدمیشه 

عطسه های من همیشه درسته می‌خوام یه کاری بکنم یا به چیزی فکر میکنم عطسه میاد هر وقتم عطسه اومده اون ک ...

نمیدونم دیگه توکل برخدا هرچی خدا بخاد همون میشه 💖

عع😍بخدا من مثبت فک میکنم دائم تصورم خوبه ولی عطسه میاد واقعا حالم بدمیشه

من بعد اون روز همیشه به عطسه مثبت فکر می کنم 

اگه هم کسی بگه نه صبر کن میگم صلوات بفرست خدا خودش درست می‌کنه یه کم هم به خاطر طرف مقابل صبر می کنم 

من بعد اون روز همیشه به عطسه مثبت فکر می کنم اگه هم کسی بگه نه صبر کن میگم صلوات بفرست خدا خودش درست ...

ان شاءالله واس منم خیر باشه من استراحت مطلقم روحیه ای ندارم الان😔

ان شاءالله واس منم خیر باشه من استراحت مطلقم روحیه ای ندارم الان😔

هورمونات به هم خورده استرس گرفتی

خدا بزرگه انشاءالله هیچی نمیشه به خدا اعتماد کن

قرآن بخون دو تا فیلم دانلود کن ببین بزار حال و هوات عوض شه