2777
2789
عنوان

تجربه نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 38 پست
برا منم دعا کن منم مامان چهارتا بچه دارم میشمدوتا داشتم الان دوقلو باردارم خیلی گیجم نمیدونم چه جوری ...

عزیزم توکل بر خدا کن و ناشکری نکن خودت تجربه داری دیگه درسته سخته ولی در کنارش شیرین ترین کار دنیاست مادری کردن چشم به هم بزنی دو قلوها بزرگ شدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم توکل بر خدا کن و ناشکری نکن خودت تجربه داری دیگه درسته سخته ولی در کنارش شیرین ترین کار دنیاست ...

نه دوسشون دارم علی رغم شرایطم دلم میخواد دنیا بیان ببینمشون...اما واقعا فقط از خدا کمک میخوام فرشته هاشو‌به کمک بفرسته آروم باشن بچه ها شبا تا صبح بیداری نکشم‌تا بتونم به خانوادم برسم...

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
دست تنها تو شهر غریب با شوهری که اصرار به سقط داشت...از خدا میخوام کمکم کنه من بچه هامو‌نکشتم ولی از ...

خدا کمکت کنه. ان شاالله به خاطر انتخاب درستت، خودش جبران کنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
سلامت باشه فندق خانم، خدا حفظش کنه زیر سایه پدر و مادر و امام زمان بزرگ بشه

ممنونم. خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
نه دوسشون دارم علی رغم شرایطم دلم میخواد دنیا بیان ببینمشون...اما واقعا فقط از خدا کمک میخوام فرشته ...

مطمعن باش تواناییش رو داری که خدا بهت دو قلو بخشیده انشالله به سلامت بغلشون بگیری، اتفاقا چند ماه پیش فامیل ما دو قلو آورده میگه برخلاف تصوراتم که تو بارداری داشتم بچه های اذیت کنی نیستن، بچه های شما هم انشالله سالم باشن و حرف گوش کن

مطمعن باش تواناییش رو داری که خدا بهت دو قلو بخشیده انشالله به سلامت بغلشون بگیری، اتفاقا چند ماه پی ...

سلامت باشین ان شاالله خدا به منم نظر ویژه کنه هم به من قدرت بده هم بچه هارو آروم و‌راحت کنه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

مطمئنم خیلی شیرینه

دختر خواهر منم اواخر مهر میشه یک ساله 

و تصور می‌کنم کنجد شما هم چه اداهایی میده 

خدا حفظ کنه 

موفقیت هاش رو ببینی عزیزم سربلند باشه 

مامان قوی با اراده مادر با ایمان کامل به خدا بودی

میدونستی اون بسازه قشنگ میسازه 

برات بهترین هارم ارزو می‌کنم

از تمام لحظاتت با این دو تا نی نی لذت ببر 💜💜

مطمئنم خیلی شیرینهدختر خواهر منم اواخر مهر میشه یک ساله و تصور می‌کنم کنجد شما هم چه اداهایی میده خد ...

چه خاله مهربون و با احساسی داره اون دختر کوچولو!! خوش به حالش!

ان شاالله شما و عزیزانتون هم در پناه خدا باشید.