2777
2789

دوستان من یازدهم انسانی هستم

پایه دهمم رو توی یه مدرسه‌ی غیردولتی گذروندم

مدرسه غیردولتی خیلی سخت گیر نیست ، ما تعدادمون شدیدا کم بود و دانش اموزا به منی که درس میخوندم تیکه مینداختن و کلا کلاسمون افسرده بود و ورزش و اینا نداشتیم

ولی از یک طرف معلم های فوق العاده عالی یعنی فووق العاده.

امسال وارد مدرسه نمونه دولتی شدم به خاطر دانش اموزای اونجا

دوتا از معلمامون با اونجا متفاوته که از طرفی دوتاهم تو مدرسه قبلی خوب نبوده و یجورایی این به اون در.

ولی توی مدرسه جدید خوشحال نیستم چون هنوز عادت نکردم بهش انگار 

دلم خیلی برا مدرسه قبلیم که ازش متنفر شده بودم تنگ شده چون بدی هاشو یادم رفته یا به چشمم کوچیک میان

از خودم خستهه شدم این افکار مقایسه ی مدرسه ها باهم خستم کرده همش میگم کاش همونجا میموندم

تازه اینم بگم کلاس پارسالمون از بین رفت راه برگشتی هم وجود نداره و کلا همینجوری میگم فکر نمیکنم فهمیدنشم بهم کمکی کنه

عادت می‌کنی دیگه سعی کن فقط روی کنکور تمرکز کنید این خیلی زودگذر تاثیر روی درس ت نذاره

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

بی خود برای خودت مشکل درست نکن همین مدرسه نمونه را برو درست را بخون خودت هم که میگی درسخونی پس از موقعیت استفاده کن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شبیه منی منم دهم غیردولتی بودم و جو بچه هارو دوست نداشتم. یازدهم رفتم نمونه ولی خیلی بچه هاش خو ...

اره بچه هاش خیلی خوبن ولی بعضی معلما به اندازه قبل اهمیت نمیدن غیردولتی خیلی باحال بد فقط به خاطر بچه ها اومدم البته کم عذابم ندادن ولی مغزه دیگه فراموش میکنه

بی خود برای خودت مشکل درست نکن همین مدرسه نمونه را برو درست را بخون خودت هم که میگی درسخونی پس از مو ...

اره واقعا نمیدونم چرا اینجوریم دیگه کاریشم نمیتونم بکنم فقط حسمیکنم خیلی اسیب دیدم تو این دوسال به لحاظ فکری

عادت می‌کنی دیگه سعی کن فقط روی کنکور تمرکز کنید این خیلی زودگذر تاثیر روی درس ت نذاره

انقد حساسم که همش فقط میرم تو حاشیه به جای اینکه روی درس تمرکز کنم

انقد حساسم که همش فقط میرم تو حاشیه به جای اینکه روی درس تمرکز کنم

یه ماه بعد که مطالب سنگین تر بشه فراموش می‌کنی 

ژورنال نویسی هم کمکت میکنه

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

اره بچه هاش خیلی خوبن ولی بعضی معلما به اندازه قبل اهمیت نمیدن غیردولتی خیلی باحال بد فقط به خاطر بچ ...

مال‌ ما هم همین بود اسمش نمونه دولتی بود اما یه سری معلما‌ خوب نبودن واقعا...ولی بازم خیلیامون‌ در نهایت نتیجه خوبی توی کنکور گرفتیم...یه نفر دو رقمی داشتیم و خودم و یه نفر دیگه سه رقمی شدیم.نصف همکلاسیامم‌ فرهنگیان قبول شدن. واقعا یادش بخیر چقدر تلاش میکردیم🥲 پس بیشتر‌ از هرچیزی‌ تلاش خودته که نتیجه رو تعیین میکنه و مدرسه همه چیز نیست♥️

یه ماه بعد که مطالب سنگین تر بشه فراموش می‌کنی ژورنال نویسی هم کمکت میکنه

اره اتفاقا درسم نداریم

بعد عاشق یکی از معلمام بودم الان که نیست امروز جایگزینشو دیدم گریم گرفته بود شدید

مال‌ ما هم همین بود اسمش نمونه دولتی بود اما یه سری معلما‌ خوب نبودن واقعا...ولی بازم خیلیامون‌ در ن ...

واقعاً

پس خیلی دانش اموزای خوبی بودییین

مام کلاسمون جوش رقابتی و خوبه معلما مثلا سطحشون هیچکدوم پایین نیست بعضیام که واقعا کنکوری درس میدن ولی نه همه و درکل قبلی بهتر فود ولی اونجا سلامت روان نداشتپ

واییی ول‌کن دختر بشین سر جات چرت و پرت فک نکن بچسب به درست چه خبره بزرگ شدیا بزار کنار دوستی های افر ...

دوستی افراطیم کجا بود

از دهم برا کنکور میخونم رتبه برتر قلم چیمم هر دفعهه

واییی ول‌کن دختر بشین سر جات چرت و پرت فک نکن بچسب به درست چه خبره بزرگ شدیا بزار کنار دوستی های افر ...

موافقم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.