2777
2789
عنوان

ایا خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 79 پست
محرمیت خونده شده ولی داعم نیس...قرار بود بعد عید مراسم بگیریم

محرمیت خونده شده اول اونو فسخ کن بعد به فکر بعدی باش.به خواستگارت بگید اگه دوست داشته باشه صبر میکنه.برای کار رفته؟یا تفریح؟تعهد نداره اگه بخوای فسخ کنی من یکی بهت حق میدم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بزار موعد صیغه تون تموم بشه بعد به خواستگارات جواب بده. نمیشه ک.. تو صیغه یکی باشی بعد بری زن یکی دی ...

سریع که زنش نمیشم

کلی زمان میبره اشنایی

گفتم فقط در حد اشنایی ایراد داره

که نپره فقط همین

😎
سریع که زنش نمیشم کلی زمان میبره اشنایی گفتم فقط در حد اشنایی ایراد داره که نپره فقط همین

نه اصلا اشکال نداره برو پی زندگیت این ادم ارزشش رو ندا ه

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
سریع که زنش نمیشم کلی زمان میبره اشنایی گفتم فقط در حد اشنایی ایراد داره که نپره فقط همین

ولی بهش بگو نامزدی و میخوای بهم بزنی چون مناسب نبوده برات.

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..

بنظر من بزار زمان صیغه تون تموم بشه بعد. باز خودت میدونی عزیزم...ولی از الان به نامزدت بگو نمیخایشو میخای بری دنبال زندگیت

درخواست دوستی قبول نمیکنم

نه بابا اگه پسر خوبیه باهاش ازدواج کن اون نامزد احمقتم وسایلشو بده ببرن خونه شون اون که ازالان بدونه اینکه بهت بگه بره ترکیه عشق وحال وااای به حال بعده ازدواج.به همه هم بگو چون بدونه اینکه به من بگه رفت میخوام بهم بزنم

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

بعد این کبوتر که نمیخوای بپره بفهمه صیغه یکی دیگه ای و داری با ایشون مراوده میکنی بدش نمیاد احیانا؟؟😕🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

ولی این خواستگار یا هر کی دیگه درست وحسابی فکر کن ک اهل چی هست چ اعتقاد ومرامی داره واااا دوباره اینم یجا دیگ پیداش نکنی.اعتقاداتش و بسنج.مهممممممه

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..