2777
2789
عنوان

ایا خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 79 پست

مگه ميشه با وجود نامزد خواستگار داشت🙄خوب بگو دوس پسرمه 😎اون داره اونجا بين درودافا ميلوله و عشق و حال مي كنه تو اينجا داري موقعيتهاي زندگيتو از دست ميدي🤦‍♀️

نَگَم بَرآت اَز عَلآقَم بِه چِشآت×.×😌👁💓🌒

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگ عقد نیستی اصلن وابدن خیانت نیست خیلی ام کار درستی.اصلن عقدم باشی اون بره باهمون دیسکویا خوش باااااشه

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
مامانت از خواستگار استقبال كرده؟؟؟؟؟ اينجا ايران نيست مگه؟؟؟

اون رفته عشق و حال و با دخترا میرقصه مورد نداره اونوقت من خاستگار با شرایط خوبو باید رد کنم؟

اهان ایران حق زنا پایماله

😎

نه با خواستگارت آشنا شو بعدش مراسم عقدتو به صورت لايو بزار ببينه🤪🤪🤪😛

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
خب منم میخام ازش جدا شم میگم الان با این خاستگاره اشنا شم گناهه؟

اول تمومش کن چون این یه ادمه مزخرفه بعد با اون اشنا شو

😂←بــه والدین خود احترام بگذارید شاید که پدر و مادر واقعی شما باشند.            _امام جمعه استانبول😂😂😂😂😂
اون رفته عشق و حال و با دخترا میرقصه مورد نداره اونوقت من خاستگار با شرایط خوبو باید رد کنم؟ اهان ا ...

اره عزيزم

اگر خوب نبود چرا قبول كردي؟

اول بايد اون و منتفي كني بعد بري با اين وسط تايلند نيستي كه صبح نامزد يكي باشي شب يكي ديگه

خدايا به اميد تو 🙌🏻