بازیگری برای من تکه ای از شیرینیه و من به هدف بازیگری خواهم رسید😌❤️
@دختر_خاکستری
@army_66
@asraam
بچه ها بلاخره قبول شدم میخواستم شیرینی پخش کنم ولی متاستفانه نی نی سایت اجازه ی این امکانات رو نمیده🤭😂🤣
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️
اومباشه مراقب خودت باش فیلم اکراان شد خبر کن بیایم تشویق کنیم 😁😂
🤣چشم حتما به شما میگم تماشا کنی✨️❤️😍
😂ممنونم راستش من از طرف مدرسه قبول شدم اگه شما بخواید باید جداگانه کلاس برید چونکه خانوم هستین دیگه ...
یبار تو مدرسه مون یه آقای اومد از تعاتر گفت میخوام ی تست بگیرم هرکسی که بازیگریش خوب بود با هزینه وحمایت میبریم برا تعاتر بازیگری باور کن توی یه مدرسه 200 تا دختر بودیم تست گرفت طی چند روز بعد چند روز دونفر انتخاب کرد من و ی دختر دیگه اما چون شرایط نداشتم اون موقه نرفتم