2777
2789

چند روز پیش با مامانم دعوا کرد و متهمش کرد به کارای ک روح مادرم هم خبر نذاشت

بعد از اون روز به بعد نیومد خونه چون حالا دیشب نصف شب زنگ زد بهم من خواب بودم پاشدم هر چی الو کردم جواب نداد زنگ زده به داداشم 

داداشمو میگفت دیگه نمیام من اون خونه دلم از مادرت سرد شده میرم جنوب زندگی میکنم بدون شما

داداشم التماس میکرد نکن اینکارو مارو تنها نزار 

آخرش به گریه شد من خوشحال بودم ک اون کثافط از خونه میره اصلا انگار برام رویا بود به داداشم گفتم را التماسش میکنی بزار بره اون باهام دعوا کرد گفت هر چی ام بشه باز بابامون

اما اون گفت اگه برگردم اون خونه مادرتو از خونه بیرون میکنم طلاقش میدم

(همه خرج ما رو مامانم میده میره کارگری میکنه)اون به مامانم میگه تو هرزه ایی واسه همین میری سرکار

من مطمعنم مادرم پاکه 

مامانم نماز میخونه هیچ فسادی نمیکنه

میترسم برگرده خونه و دوباره دعوا بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پای یکی وسطه 

مردا تا پشتون گرم ب یکی نباشه اینطوری شیر نمیشن 

التماس نکنید بزار بره برگرده و برگرده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نگران نباش سفت حکم وایستا پشت مامانت ،مامانت خیلی راحت میتونه بابات از هارت پورتش بندازه چون تا حالا مردی پیدا نشده تو دادگاه تموم حق مهریه یک زن بده ،پس توجه نکن به سروصدای توخالی بابات ،هرجا هم مشکلی پیش اومد بهم اطلاع بده کمک تو دارم 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.