2777
2789
عنوان

طلا عام

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 31 پست
دور از جونتمنم تقریبا هیچی نکردم چون ماشین به نام شوهرمو و می‌خوام بشینم پشت فرمون میگه نه الان خراب ...

واقعا دارم دیونه میشم نمیدونم چیکار کنم کاش یه اتفاقی می افتاد همه چی درست میشد خسته شدیم حداقل اگر همه چیزی پایین بود باز اومید داشتیم جمع کنیم ولی الان چی 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوسه روز قبل هفتو خورده ای گرفتیم باورکن ن برنج ن قندو چای و خیلی چیزای دیگه هم نبود تو خرید

ما همه یخچال هامون خالی 🥹

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
دور از جونتمنم تقریبا هیچی نکردم چون ماشین به نام شوهرمو و می‌خوام بشینم پشت فرمون میگه نه الان خراب ...

کاش این دولت یه فکری میکرد ما مردم که به همه چی عادت کردیم وگرنه الان باید تو خیابون ها بودیم 

دقیقاچه میشه کردولی حرصم نخور سلامتی مهمترین🌹

تعجبم چطور یه عده هنوز ازدواج میکنن و بچه دار میشن؛ دیگه از پس هیچی بر نمیایم؛ حالا اون آقا زاده ها فرق می‌کنه 

خب ۲۰۰ گرم فروختی چیکار کردی؟

هیچی پولم رفت 😂الکی برای همین غصه میخورم 

منم سرویس طلا والنگو دوتا داشتم ۳ تا انگشترو یکی گوشواره فروختم الکی بخاطر اینکه لباس برا خودم وبچه نمیخرید عذاب هاکشیدم تواین دنیا درصورتی که همه پس اندازم روبهش داده بودم در زمان مجردی کارمیکردم .واینکه روزی صدبارسرکوفتم میزنه سر همین طلاوسرزنشم میکنه حتما حقمه دیگه هم نمیتونم بخرم یعنی بابچه کوچک نمیتونم برم سرکار مگر خدا فرجی برسونه برام

منم نودوسه گرم فروختم رو چهارونیم

منم۹۰ گرم رو سه و نیم فروختم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

دیروززنجیزطلاموفروختم سی تومن واقعا لازم داشتیم. اما دیگه هیچوقت نمیتونم یه گرم هم طلابخرم بااین گرونی 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶