2777
2789

شیرینه در صورتی که همسرت پایه و مهربون باشه، همراهت باشه

تایمایی که باهم میشینید فیلم میبیند، حرفای عاشقانه میزنید، مریض میشی بهت میرسه، همیشه حواسش هست چی ناراحتت میکنه چی خوشحالت میکنه، یهو دیروقت دور دور رفتن، اینا شیرینن

سختیاش هم واسه هرکس متفاوته یکی مشکل مالی ممکنه داشته باشه یکی با اینکه عاشق همن ولی باز بعضی جاها تفاهم ندارن و نظراشون متفاوته و همین بحث میشه

دوری از خانواده سخته

پس هردوش هست

مهم اینه شوهرت همه جوره همراهت باشه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣💔💔ن باو مگه مغز خر خوردم

حالا میبینی 

تو اینجایی 

منم اینجا 

منم حرف تورو میزدم ولی تا طرفو دیدم اصن دلم رف برااااااش

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

حالا میبینی تو اینجایی منم اینجا منم حرف تورو میزدم ولی تا طرفو دیدم اصن دلم رف برااااااش

😂😂😂💔💔💔داداچ من هستم ت هم هستی اگه تا اون موقع بودی حتما تگ میکنم 

ولی خب شما باید کمتر آب و صابون میزدین دلتون رو ک لیز بخوره😂💔از رشتتون در بره

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂😂💔💔💔داداچ من هستم ت هم هستی اگه تا اون موقع بودی حتما تگ میکنم ولی خب شما باید کمتر آب و صاب ...

خدانکشت 🤣🤣🤣🤣

ان شاالله ک هستم 

بچه هامونو ببینی و کلی عاشقانه های دیگه

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

خدانکشت 🤣🤣🤣🤣ان شاالله ک هستم بچه هامونو ببینی و کلی عاشقانه های دیگه

😁😁😁😁ما اینیم دیه تنها کاری ک میتونم بکنم تا آخر عمر اینه موجبات شادی شما رو فراهم کنم 

انشالله 😍😍😍😍😍

عروسیتون دعوت کنین ما رو داداچ

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😁😁😁😁ما اینیم دیه تنها کاری ک میتونم بکنم تا آخر عمر اینه موجبات شادی شما رو فراهم کنم انشالله 😍 ...

میگم میشه باباشو عروسیم دعوت نکنم ؟🤣🤣🤣

ازش خوشم نمیاد 

میگم میشه باباشو عروسیم دعوت نکنم ؟🤣🤣🤣ازش خوشم نمیاد

😂😂😂💔💔💔اره میشه فقط قبلش عروس رو هم در خونه باباش بزار🤣🤣💔💔برای خودت هم قبر بخر بزار برا روز مبادا

😂😂😂💔💔💔اره میشه فقط قبلش عروس رو هم در خونه باباش بزار🤣🤣💔💔برای خودت هم قبر بخر بزار برا روز ...

کاش میشد بفرستمش تایلندی جایی که اون روز نباشه کلا

هوووووووف😅

کاش میشد بفرستمش تایلندی جایی که اون روز نباشه کلاهوووووووف😅

😂😂😂💔💔ت اگه میتونی خودت برو سفر اونجا هم عروسی بگیر 

😂😂💔💔💔وای اسم تایلند میاد افکارم سمت و شده از دیه میره تایلند واقعا کشور خوبیه😂🤐🤐😐🤭

شیرینی‌اش به اینه که باهمدیگه تلخی‌ها رو پشت سر بذارید 

بعد بشینید دوتایی به آنچه گذشت نگاه کنید و بگید مشتی عجب ماجراهایی رو باهم تجربه کردیم و زنده موندیم 

بعد بزنید زیر خنده 

البته که در طول این ماجراها هزار بار همدیگه رو هم تیکه پاره می‌کنید که خب طبیعیه 

اصلا قهر میکنی که بعدش آشتی کنی آشتی شیرینی زندگی بشه، وگرنه همیشه آشتی که لوث میشه :)))

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

😂😂😂💔💔ت اگه میتونی خودت برو سفر اونجا هم عروسی بگیر 😂😂💔💔💔وای اسم تایلند میاد افکارم سمت و ش ...

کلی مهمون داریم اینجا

ان شاالله ماه عسل میریم ی جای توووووپ میگم باباتم بیار یکم حرصش بدیم اوووووووف چ شود🤣🤣🤣🤭

کلی مهمون داریم اینجاان شاالله ماه عسل میریم ی جای توووووپ میگم باباتم بیار یکم حرصش بدیم اوووووووف ...

😂😂😂💔💔💔وای وای چ داماد بدیییییییییی 

منم بودم بهت دختر نمیدادم🤣🤣💔💔بابای همسری رو حرص بدی و بخندی ؟🤣💔

😂😂😂💔💔💔وای وای چ داماد بدیییییییییی منم بودم بهت دختر نمیدادم🤣🤣💔💔بابای همسری رو حرص بدی و ب ...

بذار خرم از پل بگذره دارم برااااااش چون وایب خوبی بم نمیدع

همچین دختر عسلی ازین پدر بعیده 🤣🤣🤣