2777
2789
عنوان

اعتراف

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 19 پست
ی مقدار زیادی استرس کشیدین پس😅😅نتیجه دلنشین بوده ..دیگه اینا اگر نبود خاطره نمیشد🤭🤭

اخه میدونی خانواده شوهرم اصلا به وصلت ما راضی نبودن

ولی خانواده من راضی بودن

شوهرم با بدبختی بعد ۳ ماه راضیشون کرد بیان خونمون بابامینا که اخلاق پدرشوهرمو دیدن مخالفت کردن. مونده بودین کیو راضی کنیم 

دنیا برای من میچرخه
اخه میدونی خانواده شوهرم اصلا به وصلت ما راضی نبودنولی خانواده من راضی بودنشوهرم با بدبختی بعد ۳ ماه ...

اوووو...پس واقعا سخت بوده ..ولی شوهرت واقعا  مرد بوده ک پای خواستش تلاش کرده نه بی منطق ولی تلاش کرده..

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو...پس واقعا سخت بوده ..ولی شوهرت واقعا مرد بوده ک پای خواستش تلاش کرده نه بی منطق ولی تلاش کرد ...

اره بختم بلند بوده که همچین مردی اومد تو زندگیم. الان واقعا از ته دلم برات آرزو کردم زودتر ازدواج کنی و تو ازدواجت خوشبخت باشی❤️

دنیا برای من میچرخه
اره بختم بلند بوده که همچین مردی اومد تو زندگیم. الان واقعا از ته دلم برات آرزو کردم زودتر ازدواج کن ...

ممنون از دل مهربونتون ..واقعا براتون آروزی خوشبختی بیشتر و سبز بودن همیشگی عشقتونو دارم♥️

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی