2777
2789
عنوان

بیاید عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 42 پست
توروخدا جدی میگی خواهش می‌کنم از روی ترحم نگومنو خواهرم تو خونه جادوگر صدا میزنه میگه موهات نارنجی ش ...

خرابشون نکنی خیلی قشنگه

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا جدی میگی خواهش می‌کنم از روی ترحم نگومنو خواهرم تو خونه جادوگر صدا میزنه میگه موهات نارنجی ش ...

نه خیلی قشنگه مشکی نکن

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

بقران خیلی خوشگل شده به جون مادرم . تروخدا میشه بگی اسم رنگ و شماره رنگت و مقدار ترکیب رنگ و اکسیدانت چی بود ؟ توضیح بدههه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

تو عکس که خیلی قشنگه اگه تیره دوس داری زیتونی تیره بگیر بذار روش

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

بقران خیلی خوشگل شده به جون مادرم . تروخدا میشه بگی اسم رنگ و شماره رنگت و مقدار ترکیب رنگ و اکسیدان ...

وای مرسی عزیزم 

بخدا نمی‌دونم 

من ایران زندگی نمیکنم رفتم همینجوری از فروشگاه گرفتم همه رنگ و تو اکسیدان توی جعبه خالی کردم زدم

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
وای مرسی عزیزم بخدا نمی‌دونم من ایران زندگی نمیکنم رفتم همینجوری از فروشگاه گرفتم همه رنگ و تو اکسید ...

اها . خیلی قشنگه ولی مبارکت باشه به خواهرتم گوش نده الکی میگه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببینم عکس موهاتو

نداشتم عکس موهام مجبور شدم یکی از عکس هام و برش بزنم و...😂😐

الان دقت میکنم خیلیم شبیه نیست شاید،اون لحظه حس کردم شبیهن😂😑

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍