2821
2789
عنوان

حالم بده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 17 پست
این سخته ک فک میکنی بری ی مدرسه جدید هرچند کسیو نمیشناسی ولی اونی ک پشتت بش گرمه همیشه کنارته ولت کن ...

واقعا حرفتو میفهمم چند سال پیش سر همین حتی میخواستم ترک تحصیل کنم خیلی سخته هروز ببینی اینارو 

واقعا حرفتو میفهمم چند سال پیش سر همین حتی میخواستم ترک تحصیل کنم خیلی سخته هروز ببینی اینارو

نمیفهممش… توقع نداشتم ازش واقعا فکرشو نمیکردم آخر کسی که دشمنه منو درک کنه ولی رفیقم ولم کنه بره. فک میکردم میشناسمش. براش کم نذاشتم همیشه عزت و احترامش کردم نذاشتم تنها بمونه ولی این حقم بود؟ حق منی که نمیتونستم بذارم آب تو دلش تکون بخوره؟ بهم ظلم کرد بد هم ظلم کرد.. نمیخوام برم مدرسه نمیتونم ببینم اونو با بقیه … با اون دخترایی که پشت سرش هزار تا کصشعر سر هم کردن… کاش لیاقت داشت 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیفهممش… توقع نداشتم ازش واقعا فکرشو نمیکردم آخر کسی که دشمنه منو درک کنه ولی رفیقم ولم کنه بره. فک ...

ببین باید بیخیالش بشی راه دیگه ای نداره . نمیدونی چه التماسایی کردم ک برگرده ولی نشد

ی سال تنها بودم تا وقتی دوستای جدید پیدا کردم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792