2777
2789

بهش تبریک گفتم براش کیک خریدم رعایت بهداشت در این دوره رو یادم دادم و گفتم اگر مشکل یا سوالی داشت به من یا پدرش بگه 

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما حالا من  موهای زائد شون دغدغه م شده 

از کی شیو کنن خوبه دخترم 13 سالشه بنظرتون زوده

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چرا دحتر من ۱۱ سالشه

بنظر من بهتر میتونن درک کنن هرچی سنشون بیشتر باشه منم فکرم درگیر میشه بعضی وقتا برا دخترام میگم نکنه تو سن کم بشن یا جایی باشن که من کنارش نیستم و نگران بشع

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

عزیزم اصلا زودم نیست. فقط ژیلت نزن

با چی شیو کنه بهتره بنظرتون

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
بهش تبریک گفتم براش کیک خریدم رعایت بهداشت در این دوره رو یادم دادم و گفتم اگر مشکل یا سوالی داشت به ...

دختر منم 11سال ونیمگی شد. باباش براش لباس خوشکل خرید منم براش چندتا لباس زیر خریدم و بهش تبریک گفتم.

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
خانوما حالا من موهای زائد شون دغدغه م شده از کی شیو کنن خوبه دخترم 13 سالشه بنظرتون زوده

نه زود نیست 

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود
من زیر بغل دخترمو با موم میزنم.البته زخم نیست. ناحیه تناسلی با کرم موبر

ممنونم

منم تپل بودم الآن لاغر و و ظریف و قد بلندم

نگران تپلیش نیستم مبگم کاش مثل خودم دقیقا پونزده سالگی پریود بشه.. بچگی کنه اذیت نشدی اینقدر زود.. تو مدرسه. نمیتوتستی مثل بقیه بازی کنی.. 

دست و پا موم زیر بغل و بیکینی کرم مو بر

ممنونم