2777
2789
عنوان

کارتون چیه

244 بازدید | 28 پست

من ۱۷ سالمه 

وضعیت خانوادم بد نیست ولی معمولا خرج زیاد نمیکنن تا پس انداز بمونه

منم تمام سعیمو میکنم پول در بیارم . الان همه چیزایی که میگیرم با پول خودمه همش

هم سرکار‌میرم به عنوان فروشنده هم کارخونگی دارم و سفارش میگیرم

ولی گاهی حس بدی میگیرم که انقدر مجبورم‌کار کنم و روی پای خودم وایستم

شما کار‌میکنین؟؟؟ چه کاری؟؟؟

منم واقعا دگ حوصله ۵ صب بیدار شدنو ندارم

دلم ی پول باد اورده میخاد

چیه این زندگی مستقلی داریم له میشیم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معلم هستم

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بله کار میکنم دانشجوعم ولی حسابداری میکنم و میخام حرفه جدید دیگ هم یاد بگیرم برای سن شما یه کم زوده بهتره رو‌کنکور تمرکز کنی اگه قصدت تحصیله 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️

میشه بپرسم چطور فروشنده شدی؟ یعنی آگهی هارو چک میکردی بعد رفتی برای استخدام ؟کارش سنگین نیست؟ میخوام ...

نه اگهی و اینا چک نکردم یه فروشگاه نیاز به فروشنده داشت رفتم برای کار 

من زیاد نیست ساعت کاریم در روز ۴ ساعت تا ۵ ساعته بخاطر همین سختم نیست

بله کار میکنم دانشجوعم ولی حسابداری میکنم و میخام حرفه جدید دیگ هم یاد بگیرم برای سن شما یه کم زوده ...

نه راستش زیاد قصد تحصیل ندارم فقط میخوام مدرکمو بگیرم دیپلم