2777
2789
عنوان

کوکوی دل مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
این دل مرغ رو فقططط باید کباب کنی🤤🤤🤤 انقد کبابش خوشمزست که نگو

اره عزیزم خودمم خوردم میدونم اما الان جا ندارم کباب کنم ک تازه اونو باید داغ داغ بخوری من نمیدونم شوهرم دقیقا کی میاد نهار

خوشمزه میشه ؟ شما درست کردید تا حالا؟ آرد سوخاری فقط ندارم. چرخ کرده بزنم بهش چی؟

مهم نیست آرد نون بزن بهش 

دوست داری قاطی کن مشکلی ندارع 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دل مرغ. با جگرش فرق داره. دل سرشار از آهنه و برای کمخونی عالیه

اصلا از مرغ هیچی نخرید و مصرف نکنید. 

به جاش جگر گوسفند بخرید که هم مقوی هست هم خاصیت داره هم گرمیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

هم گرونه

عوضش عوارض دل و جگر مرغ رو نداره. 

میدونی هزینه ای که میکنی باعث سلامتیت هست. 

دل مرغ ارزونه ولی باید بعدا خرج دکتر کنی که اسیب هاش رفع بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عوضش عوارض دل و جگر مرغ رو نداره. میدونی هزینه ای که میکنی باعث سلامتیت هست. دل مرغ ارزونه ولی باید ...

الان کی گفته جگر گوسفند عوارض نداره؟ این بنده خدا گفت چطور درست کنم هر روز که دل مرغ نمیخوریم