گـلی_67 مدیر عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 138 عنوان بهترین برنج هندی | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 38 پست سلام خانمای کدبانو..اول بگم من میدونم برنج هندی زیاد خوب نیست و بقیه حرفا... ولی خب با شرایط اقتصادی فعلی برنج ایرانی خریدن یکم سختهبرای همین اگر ممکنه و تجربه دارین بگین بنظرتون بهترین مارک برنج هندی چیه؟؟ 1404/07/06 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 اره دیگه کلا هندی ها الیاف و پلاستیکن حالا بعضیا میگن دروغه و اینا از نزدیک ندیدیم ک همه از شنیده ها حرف میزنن چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8967 حالا بعضیا میگن دروغه و اینا از نزدیک ندیدیم ک همه از شنیده ها حرف میزنن من فیلمشو دیدم تو اینستا با الیاف کردشون برنج
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17771 اره محسن هندیه یه مدت یه فیلمی اومده بود میگفتن برنج هندیا کاشته و کشت نمیشن با الیاف و پلاستیک میسا ... این که فقط برای بد جلوه دادن برنج وارداتی بو و بس.وگرنه مث ماکارونی درست میشن کشت نمیشن خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 من فیلمشو دیدم تو اینستا با الیاف کردشون برنج منم دیدم ولی میگن این مارکای معروف مثل طبیعت محسن خاطره اینجوری نیستن خودمم موندم والا ما همیشه برنج ایرانی میخوردیم ولی خیلی گرون شده دیگه نمیتونیم بخریم فک کنم چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 این که فقط برای بد جلوه دادن برنج وارداتی بو و بس.وگرنه مث ماکارونی درست میشن کشت نمیشن خب ینی چی باچه موادی درست میشن ماکارونی ارد هست برنج مگه میشه از چیز دیگه ای درست بشه؟ چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17771 خب ینی چی باچه موادی درست میشن ماکارونی ارد هست برنج مگه میشه از چیز دیگه ای درست بشه؟ اوهوم شاید بشه نمیدونم من فقط شنیدم که مث ماکارونی درست میشه خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13765 اوهوم شاید بشه نمیدونم من فقط شنیدم که مث ماکارونی درست میشه خب همون حرف بقیه شد که😩ممکنه از پلاستیک ساخته بشن چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17771 خب همون حرف بقیه شد که😩ممکنه از پلاستیک ساخته بشن نه دیگه پلاستیک نیستن ماکارونی از آرد و ایناست اینم همونجوریه خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر