همدم۱۴۰۱ مدیر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2035 عنوان تخمک اهدایی | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست دوستان من آدم معتقد به حلال و حرامم دکترم گفته ذخیره ام تمام شده فقط تخمک اهدایی من راضی نمیشم موندم چیکار کنم میشه کمک کنید از دیشب که از دکتر اومدم خیلی ناراحتم راهی هست جز تخمک اهدایی 1404/07/06 | 10:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2035 دارم دق میگنم از غصه مشکلات دیگه از یه طرف اینم از یه طرف داغون شدم 😭
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3576 خود دکترم نبود یه دکترددیگه به جاش نشسته بود ذخیره تخمدان پایین فرقی نداره دکتر کی باشه و درمانم ندارهباز یه دکتر دیگه هم نشون بده خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2035 بله اونجوری که منم دوست ندارم، فک کردم از نظر شرعی مشکل دارهتا حالا ivf کردی نه همون برای آی وی اف رفته بودم بعد سونو این حرف و زد
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 15059 نه همون برای آی وی اف رفته بودم بعد سونو این حرف و زد تا حالا لتروزول یا کلومیفن مصرف کردی فولیکول داده؟ذخیره تخمدانت چندهبنظر من پیش یه دکتر دیگه ببر، اگه تهران میتونی بری دکتر معصومه قاضی میر سعید دکتر خوبیه نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2035 تا حالا لتروزول یا کلومیفن مصرف کردی فولیکول داده؟ذخیره تخمدانت چندهبنظر من پیش یه دکتر دیگه ببر، اگ ... من همیشه حتی تا پارسال ذخیره داشتم نمیدونم چطور شد میگه ندارم وگرنه پریودامم منظمه
همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2035 تا حالا لتروزول یا کلومیفن مصرف کردی فولیکول داده؟ذخیره تخمدانت چندهبنظر من پیش یه دکتر دیگه ببر، اگ ... آره ولی خیلی وقته استفاده نکردم
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 15059 من همیشه حتی تا پارسال ذخیره داشتم نمیدونم چطور شد میگه ندارم وگرنه پریودامم منظمه اگه فقط از روی سونو گفته ممکنه اشتباه کرده باشه، آزمایش amh مهمه نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2035 اگه فقط از روی سونو گفته ممکنه اشتباه کرده باشه، آزمایش amh مهمه این چه آزمایشیه خواهر میشه توضیح بدی؟
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 15059 این چه آزمایشیه خواهر میشه توضیح بدی؟ همون آزمایشیه که ذخیره ی تخمدان و نشون میده نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2035 همون آزمایشیه که ذخیره ی تخمدان و نشون میده یعنی سونوی واژینال ممکنه اشتباه گفته باشه
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 15059 یعنی سونوی واژینال ممکنه اشتباه گفته باشه اصل کاری این آزمایشس، سونو + آزمایش amh و یه سری آزمایشای هورمونی دیگه مثل fsh lh استرادیولنتیجه ی همه ی اینا باهم نشون میده که یکی ذخیرش تموم شدهپیش یه دکتر خوب برو نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2035 اصل کاری این آزمایشس، سونو + آزمایش amh و یه سری آزمایشای هورمونی دیگه مثل fsh lh استرادیولنتیجه ی ... ان شالله