2777
2789
اره فعلا که خوبه بین ساینا و کوییک ،، کوییک هم قشنگ تره ظاهری هم خرید و فروشش بهتره تیبا رو نمی‌دون ...

آره شکل کوییک قشنگه برا خانم خصوصا فقط بنظرت یه آقای قدبلندم میتونه سوارش بشه؟ دلم میخاد طوری باشه ک همسرمم گاهی استفاده کنه انقدر خنگم دیگه😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره شکل کوییک قشنگه برا خانم خصوصا فقط بنظرت یه آقای قدبلندم میتونه سوارش بشه؟ دلم میخاد طوری باشه ک ...

عزیزم 🥺 دور از جون خیلیم خوبه که همسرتو دوست داری گلم ❤️ 

اره عزیزم میشه بابا الان کوییک به جوری مثل ۲۰۶ شده هم خانما سوار میشن هم آقایون 

عزیزم 🥺 دور از جون خیلیم خوبه که همسرتو دوست داری گلم ❤️ اره عزیزم میشه بابا الان کوییک به جوری مثل ...

نه همچینم دوسش ندارم😜 ولی خب بنده خدا ماشینش سواری نیست مثلا بخایم جایی بریم بلاخره اونم باید سوار شه😁 ولی دوسشم دارم😁😜

وااا آخرین باری که قیمت ماشین تکون خورد ۳ سال پیش بود؟😳😳😳😳😳چطوری تو کار ماشینی بعد اینجور اطلاع ...

نه جانم جابجا نشده فوقش ۵۰ تومن،جدی میگم

ما چندسال تو ضرریم

لایک نکن لطفا😬
واما دقیقا ۴۰۱پراید گرفتیم ۲۰۵ تومن سال بعدش فروختیم ۲۳۰ الانم که شده ۳۰۰

ماشین ها رو نمیشه مثل بقیه چیزها فروخت، خوردگی داره زدگی داره

۴۰۵ داریم ۵۰۰ و داریم ۲۰۰

لایک نکن لطفا😬
نه جانم،دیوار همیشه بالا میزنن،ولی تو بازار چیز دیگست

بازار کجاست؟! ما الان از خود صاحب ماشین بخریم اینطوره وگرنه بنگاه که تا ده بیست میلیون خودشون میخورن،منظورتون ماشین صفره کارخونه س؟؟؟!!!