2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم میخواد کاشت کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم الان راجع به بخیه و ... حرف میزنید 

اگه حوصله دارید میشه دقیق و کامل برام توضیح بدید کل این پروسه چطوری طی میشه 

مراقبت و .... و اینکه چطور میتونم دکتری پیدا کنم که معتیر باشه و کار تمیز و طبیعی تحویل بده 

عکس رو ببین خدایی اعصابم خرد خیلی ناراحتم خیلی

کو عکس؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

دلم میخواد کاشت کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم الان راجع به بخیه و ... حرف میزنید اگه حوصله دارید میشه د ...

خب اگه ابرو نداری مثل من کاشت خوبه ولی مثل من ترسو نباشین که همش بگین طبیعی باشه نرمال باشه که بعدش میخوره تو ذوقتون

دلم میخواد کاشت کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم الان راجع به بخیه و ... حرف میزنید اگه حوصله دارید میشه د ...

اینکه کلینیکی پیدا کنید که مطمن باشین نمونه کاراش خوبه من رفتم از نزدیک دیدم بعد میری مشاوره اونجا موهاتونو نگاه می‌کنه و میگه که بانک مو خوب هست یا نه ..اینکه کاشت خوب در میاد یا نه...بعد یه سری آزمایشات هست باید انجام بدی که حدود ۲ میلیون پول آزمایشاتی شد البته بعدش بیمه تکمیلی همه را تقبل کرد ..

خب اگه ابرو نداری مثل من کاشت خوبه ولی مثل من ترسو نباشین که همش بگین طبیعی باشه نرمال باشه که بعدش ...

نه ریزش داره نباید میگفتی طبیعی باشه باید میگفتی با تراکم بالا بکار 

کاربری دست دو نفره

نه ریزش داره نباید میگفتی طبیعی باشه باید میگفتی با تراکم بالا بکار

اخه خواهرم کاشته قشنگ و پهن اون گفت ابروها بعدها رشد می‌کنه یکم پهن دیده میشه ..طراحی رو خواهرم و دکتر با هم انجام دادن 

نگفتی کلینیک و مطب های زیبایی رفتی واسه کاشت یا کلینیک کاشت مو ؟

بله کلینیک مو رفتم ..دکتر خودش انجام داد ...بعد آزمایشات گفت دو هفته دیگه بیا برای کاشت البته داروها رو و سرم ها رو خودم گرفتم و با خودم بردم ...ترسش بیشتر از  انجام دادنشه اصلا درد نداره