من سه سالونیمه منتظرم نمیدونم چرا این ماه خیلی بی قرارشدم ازته دلم بچه میخوام،😞😞
ایشالله خدا بهت یه سالم صالحشو میده .من سر ارمیام ۲سالو نیم طول کشید وقتی که کلا ناامید شدم گفتم میرم ای وی اف میکنم خدا خودش بی برنامه فرشتشو بهم هدیه کرد
میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی
ایشالله خدا بهت یه سالم صالحشو میده .من سر ارمیام ۲سالو نیم طول کشید وقتی که کلا ناامید شدم گفتم میر ...
من نمیدونم چرا نمیفهمم این که میگن وقتی کلا بیخیال شده بودم باردار شدم. خیلی هم شنیدم اینو تو نی نی سایت. ولی آخه اصلا منطقی نیست. آدمی که بیخیال باشه و دیگه به بچه فکر نکنه چهجوری پس اون کارو انجام میده. وقتی انجام بده که دیگه اسمش بیخیالی و نخواستن نیست. اصلا نمیفهمم
من نمیدونم چرا نمیفهمم این که میگن وقتی کلا بیخیال شده بودم باردار شدم. خیلی هم شنیدم اینو تو نی نی ...
منظور من از بیخیالی این که دیگه با دارو جواب نمیگیرم و اخرین راه یعنی ای وی اف انجام بدم .کلا دارو نخوردم دنبال ازمایشات قبل ای وی اف بودم جلوگیری هم که کلا بیخیالش بودم فک نمیکردم بگیره دقیق تو همون ماهی که دارو نخوردم استرس نداشتم گرفت
میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی