2777
2789
عنوان

توروخدا یکی کمکم کنه دخترم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست

خیار تب و میاره پایین برش بدید و داخلش و بذارید رو دست و پا و دیشونیش

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

من زمانیکه بچم تبش نمیاد پایین دکتر بهم گفت شیافت الان بزار اگر نیومد پایین تا به ساعت به ساعت دیگه شیافت اگر نیومد بعدش ایبوپروفن و اسپری الکل سریع به پا و تو ناف بزنم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تک تک تون ممنونم هم پیاز گذاشتم هم پاشویه کردم هم سوره نور خوندم تبش امد پایین خدا ایشالله گره از مشکلاتتون بازه کنه دوستای خوبم ایشالله تن همه بچها همیشه سلامت باشه

برا درمان تب، فقط دعای نور رو بخونید. بشینید چند بار پشت سر هم بخونید. معجزه وار تب قطع میشه. بدون هیچ داروی شیمیایی، بدون هیچ عوارض.

اون که اولش بسم الله النور....... داره.

منو دعا کنید یادتون نره.

حتی می تونید بنویسید و تو بالش زیر سرتون بذارید.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

برا درمان تب، فقط دعای نور رو بخونید. بشینید چند بار پشت سر هم بخونید. معجزه وار تب قطع میشه. بدون ه ...

منظور شما سوره نور؟

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

منظور شما سوره نور؟

نه اصلا. منظورم دعای نور هست. بزن نت میاد.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ.

بِسْمِ اللَّهِ النُّورِ

بِسْمِ اللَّهِ نُور النُّورِ

بِسْمِ اللَّهِ نورٌ عَلى‏ نُور

بِسْمِ اللَّهِ الَّذى‏ هُوُ مُدَبِّرُ الامُورِ

بِسْمِ اللَّه الَّذى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ

الْحَمْدُ للَّهِ الذَّى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَّ النُّورِ وَ انْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ، فى‏ کِتابٍ مَسْطُورٍ، فى‏ رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرِ مَقْدُورٍ، عَلى‏ نَبىٍّ مَحْبُورٍ.

الْحَمْدُ للَّهِ الَّذى‏ هُوَ بِالعِزِّ مَذْکُورٌ وَ بِالفَخْرِ مَشْهُورٌ وَ عَلَى السَّرّاءِ و الضَرّاءِ مَشْکُورٌ

وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى‏ سَیِّدنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرینَ. 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

برا بیماری دیگه هم خوبه؟

نه فکر نکنم. ولی فوری معجزه وار تب رو می کشه پایین.