2777
2789
عنوان

چطور دلتنگ نمیشی لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیل کات؟

ی دلیل مسخره 

فقط برا اینکه ی استوری گذاشتم ی شخصی که متاهل بود ریپلایش کرد 🫠اونم گفت نباید هرکسی بیاد پیویت و باهات هم کلام بشه اون شخص هم اشنای نزدیک بود

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

صبر کن و سکوت اگه قسمت باشه برمیگرده گاهی رها کردن بهترین فرصته

رهاش کردم خودش خواست برمیگرده 🫠

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

حقیقتا خیلی وقته فهمیدم هیچکس وجود نداره و ما تنهاترین تنهاها هستیم

انسان از اول خلقت تنهاست تا اخر خلقت 

پسرا جدیدا همشون همینجوری شدن خدا ازشون نگذره که ادمو اذیت میکنن شدیدا درکت میکنم ولی اونا البته نه ...

مطمئنم خودش الان تو عذابه فقط ادا در میاره 

اون بیشتر از من وابسته بود و عاشق..اما وقتی قهر میکنیم بشدت اذیت میشه 

اوووووواره بابا برمیگرده الان یکم باهات لجه ماهم همینجوریم دو روز حرف نمی‌زنیم دوباره خودش میاد پیام ...

دهنشو سرویس میکنم بزار برگرده من که قرار نیست برم دنبالش 

اره خودمون هم همینجوریم هزاربار قهر و اشتی کردیم هووووو تا دلت بخاد دیگه امارش از دستم در رفته