2789
عنوان

ای بابا😂😅

311 بازدید | 29 پست

بابام این موقع شب داشت شلوار میپوشید بره مدرسه منو بیاره که من صدا زدم چیکار میکنی 🙄😂گفت دیوونه شدم فکر کردم دیر شده میخاستم بیام به تو از مدرسه بیارم 🤦‍♀️🤦‍♀️

عادیه؟؟؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااای😂😂😂

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

وای دقیقا یک مهر داداشم آماده شد بره مدرسه بابام بهش گفت برو پایین تا بریم یهو اومد در اتاق منو باز کرد گفت تو چرا نپوشیدی🤦🏻‍♀️،گفتم بابا من کلاس چندمم؟یهو یادش افتاد تموم کردم

چندسالته ؟

بابات کلا میبره میارتت ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

وای دقیقا یک مهر داداشم آماده شد بره مدرسه بابام بهش گفت برو پایین تا بریم یهو اومد در اتاق منو باز ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی خوب بود 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن