2777
2789
خدانکنهههههههالهی همیشه تنت سالم باشه و روح روانت در آرامش...

خیلی از دنیا بدم میاد تهش که میمیریم که چی شه

هیچوقت از تاریکی نترس برن. قوی ترین درخت ها ریشه در تاریک ترین مکان های زمین دارن. تاریکی شنلت میشه، محافظت میشه، شیر مادرت میشه. تاریکی تو رو قوی میکنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظرم این حرفت یه جورایی ناشکری محسوب میشه!!!میدونی وقتی آدم سالم سلامت هست همچین حرفی میزنه اما اون ...

این ناشکری نیست بعضی چیزا معنیش بد جا افتاده 

چرا باید خودمونو با اونایی که دکتر جوابشون کرده مقایسه کنیم یا اونایی که نون شب ندارن خیلیا زندگی خیلی بهتری دارن مثل ملکه ها زندگی میکنن تو ی جایی تو دنیا هستن که اختیارات بالایی دارن چرا نباید خودمونو با اونا مقایسه کنیم تو جهنمم باشیم حتما باید بگیم چقدر خوشبختیم حالا غیر از اینکه بشخصه حاضر بودم دکترا جوابم کرده بودن 

سلامتی همه چیز نیست تو باید سلامت باشی که بتونی طعم لذت هارو حس کنی وقتی تنت سالم باشه ولی هیچ کار بدرد بخوری نکنی بهتره نباشی اصلا 

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋 فمینیست 🌎 خوشحال میشم تاپیک های کتاب و کتابخوانی تگم کنید📚

خیلی از دنیا بدم میاد تهش که میمیریم که چی شه

اون که معلومه تهش همه میریم اما خدا بیکار نبوده من تورو بدون دلیل به این دنيا بیاره و...

آدما خیلی کارها میتونن انجام بدن مهم اینه که تو میخوای چیکار بکنی!!!!

موفق باشی🌹

سعید🦋سلامتی اونی که بفکرمه...👍

اون که معلومه تهش همه میریم اما خدا بیکار نبوده من تورو بدون دلیل به این دنيا بیاره و...آدما خیلی کا ...

والا آدم خاصی نیستم تاثیری نداشتم زنده موندنم تاثیری نداره مهم به کیفیته نه به عمر

عیسی ۳۳ سال عمر کرد کلا از همه تاریخ بیشتر تاثیر گذاشت

هیچوقت از تاریکی نترس برن. قوی ترین درخت ها ریشه در تاریک ترین مکان های زمین دارن. تاریکی شنلت میشه، محافظت میشه، شیر مادرت میشه. تاریکی تو رو قوی میکنه

این ناشکری نیست بعضی چیزا معنیش بد جا افتاده چرا باید خودمونو با اونایی که دکتر جوابشون کرده مقایسه ...

خودت میگی و خودتم جواب خودت دادی!!!!🙃

نگفتم که تو خودت فقط با آدمای بدبخت بیچاره مقایسه کنی!

میگم الان که شکر خدا تنت سالمه همچین حرفی نزن و اگه کمبودی داری باید تلاش کنی تا بهش برسی

همون ملکه همینجوری بیخود بی جهت ملکه نشدن

حتما خیلی کارها انجام داده تا بتونه به همچین جایگاهی برسه

وقتی خدا تن سالم به آدم داده پس باید بی عرضه بودن کنار بذاره و تو هر زمینه ای که دوس داره تلاش کنه تا به موفقیت برسه نه اینکه بشینه خدا واسش درست کنه یا فقط طلبکار مامان باباش باشه که چرا....

خلاصه من واسه تن سالمش گفتم که ناشکری نکن

موفق باشی👍

والا آدم خاصی نیستم تاثیری نداشتم زنده موندنم تاثیری نداره مهم به کیفیته نه به عمرعیسی ۳۳ سال عمر کر ...

عیسی رو خوب اومدی😁

دیگه پای عیسی مریم وسط نکش🙃

خودت نخواستی که خواص باشی والا حتما در محدوده خودت و در زندگی خودت حتما میتونستی خاصصصصصص باشی

باور کن حوصله شعار دادن ندارم فقط میدونم که آدم بخواد میتونه در حد خودش مهم باشه و خواستنی حالا در هر زمینه ای که باشه

چه درسی چه شغلی چه ثروت چه......

وقتی خودت قبول داری خاص نیستی خوب مشخصه تهش از همه چیز نا امید میشی و....

شبتون بخیر😇

عیسی رو خوب اومدی😁دیگه پای عیسی مریم وسط نکش🙃خودت نخواستی که خواص باشی والا حتما در محدوده خودت و ...

سنم زیاد نیست ولی مطمئنم هیچی نمیشم با اینکه همه میگن استعداد داری ولی وقتی نمیشه شکوفا کرد به چه دردی میخوره