2777
2789
عنوان

بچه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 29 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گاهی دعوت کنید بیاد خونتون همین

عمو هم گاهی زنگش بزن حالا و احوال کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مردم چه شانس دارن چه زن عمو و عموی خوبی داره این بچه جاریت😑

من عذاب وجدان دارم خونه اجاره میکنه ولی خودمون آپارتمان نشینیم و جاتنگیه اگرخونه درست درمونی داشتیم شایدنمیذاشتیم بره خونه جدا.ولی شرایط زندگیمون خیلی اوکی نیست

گاهی اوقات براش غذاببریابعضی وقتادعوتش کن خونتون

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

من عذاب وجدان دارم خونه اجاره میکنه ولی خودمون آپارتمان نشینیم و جاتنگیه اگرخونه درست درمونی داشتیم ...

خودشون بایددرکت کنن شرایطت جوری نیست که همخونه ات بشه ،اصلاحتی بحثشوبازنکن جلوشون

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

پسر

روزای اثباب کشی و جابه جایی برید کمک حتما

و یه کادوی کاربردی واسه خونه ش ببین چی نداره اونو بخر(کوچیک یا بزرگ فرقی نمیکنه بسته به توانایی مالیتون)

و باهاش صحبت کنید و این اطمینان را بدین که تنها نیست و شما در کنارش هستید . اگه چیزی نیاز داشت تعارف نکنه

و گاهی اوقات دعوتش کنید خونه یا اگه شام میرید بیرون اونم دعوت کنید ببرید

اگه خودش اهل رفت و امد بود و اشتیاق نشون داد بیشتر بگید بیاد. اما اگه زیاد مایل نبود شماهم زیاد دعوت نکنیدش

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

خودشون بایددرکت کنن شرایطت جوری نیست که همخونه ات بشه ،اصلاحتی بحثشوبازنکن جلوشون

اوناخودشون اصلا بهش فکرنمیکنن ولی من میگم کلا کاش امکانات داشتم محبت میکردم ولی بااین گرونیا وخونه های مسخره خیلی دستم بازنیست