2777
2789
عنوان

اون مرد خیانت نکرد اما

501 بازدید | 2 پست

اون مرد خیانت نکرد، اما هیچوقت چیزهایی که برای همسرش ناراحت کننده بود را درست نکرد.

اون مرد خیانت نکرد، اما هربار که همسرش ناراحتی هاش رو مطرح می کرد همه چیز به دعوا ختم می شد.

اون مرد خیانت نکرد، اما همیشه می‌ذاشت همسرش با دلی ناراحت به خواب برود.

اون مرد خیانت نکرد، اما همسرش همیشه باید برای توجه و ارتباط ،التماس میکرد.

بنظرم آدم تاپیک چیپ بزنه ولی فضول نباشه  

شما دوتا اگر خیلی حالت تهوع دارین میتونین برین تو آینه نگاه کنید رو عکس خودتون بالا بیارین که آنقدر فضولین سرتون تو ماتحت بقیه نباشه چون من نوشتم اولش مناهلا بیاین شما فضولین به هر جایی می‌خواین سرت بکشید تقصیر تاپیک من نبود  من اصلا مسأله جنسی مطرح نکردم من اوضاع شرایط اون لحظه گفتم دلخوری پیش اومد ضربه به سرم خورد و اینکه از نظر عاطفی حقش بود ناراحت بسم یا نه شماها آنقدر ذهنیتتون فاسد هست آنقدر مغزتون داغون زیر شکمی هست که جا جواب سوال من بدین اصل موضوع بفهمید رفتین  گیر دادین ب اینکه چرا اون لحظه گفتی  #نه‍ به مغز فاحشه زیر شکمی . فضولا چیپ

@لیلی_آگان‍ 

@آزاددبانو‍  

@moshvertahsili‍  اها یعنی پزشکی هر کی نخونه به جایی نرسیده ولی هر کی پزشکی قبول سه بع جایی رسیده با همین عقل طرزفکرت قبول شدی خودت معماری کوبیدی ب من میگی پزشکی نکوب 

تو مثل خواهر منی اونم همینقدر ندید بدید بود اولش هی میگفت پزشکی قبول شدم تهش فهمید تو ایران پزشک شدن مثل تف سر بالاس توهم عاقبت کارت ببین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB