heartbeautiful مدیر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 2398 عنوان برای بیست نفر | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 34 پست چند کیلو برنجو چند تا مرغ لازمه 1404/07/05 | 16:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 56207 زرشک پلو با مرغخب بعدشم اگه میشه بگو کلا چقد هزینه میشه؟ تو پرس میذاری یا تو جا مرغی؟ اگه میخوای بذاری تو جا مرغیو تکه هارو کوچیک کنی ۴ تادرشت کافیهاگه تو پرس باشه ۶ تا متوسطبرنج هم چهار کیلو نیمهزینه اش هم بستگی به برنجت دارهو اینکه مرغ و از کجا میخریولی حداقلش ۴۵۰۰ در میاد فعلا با این کاربریم فعالیتی نمیکنم. تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌
گل_شب_بو_بنفش عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 63 کلا به نظرت چقد باید هزینه کنم ۵ تا مرغ فکر میکنم از ۱ و نیم در نظر بگیرید البته ممکنه کمتر یا بیشتر هم بشه برنج هم فکر میکنم ۲۵ پیمونه ۳ کیلو را بشه بستگی داره چه برنجی میخری اگر شمالی میخری که فکر نکنم یک کیلو از ۳۵۰ کمتر بشه پس ۱ میلیون هم برای برنج مرغوبپس در کل ۲و نیم شاید هم کمتر یا بیشتر
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5345 یه دونه مرغ کافیه دیگه شوخی بود؟ عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
sarvine عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 8227 شوخی بود؟ اره عزیزم یه جریانی داره تو نینی سایت قدیمیا میدونن پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5345 اره عزیزم یه جریانی داره تو نینی سایت قدیمیا میدونن منم قدیمیم ولی یادم نمیاد عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤