2777
2789

اصلا دوست موندگار نیست این زمونه بخصوص دوران مدرسه مگه اینکه دانشگاه موندگار باشه من هیچ خبری از دوست‌های دوران دبیرستان و حتی صمیمی ترینش ندارم یه روزی هم ببینمش جفتمون واسه همدیگه غریبه ایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی از اول ابتدایی تا الان یک گروه 13نفره این که تا الان با 13نفرشون در ارتباطین؟؟ 😳

اره گلم ولی گروه رو ۲ساله که درروبیکا زدیم ازوقتی که دیگه درس نخوندیم😁

دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . !

قبلا رفیق صمیمی داشتی

کلاس اول داشتم ولی مامانامون باهم دوست شدن بعد که ما جفتمون بدون دوست بودیم اومدیم پیش مامانامون اونا ما رو باهم دوست کردن

کل سال باهم بودیم بعد رفت یه مدرسه دیگه بعد دیگه ندیدمش

کلاس سوم که بودم فوت کرد ولی بهم نگفتن تا اینکه پارسال فهمیدم😭😭

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
کلا مگه چند سال باهم دوست بودین

همون کلاس اول ولی بهترین و شیرین ترین دوستی تمام عمرم همون بود

شایدم چون بچه بودیم و مفاهیم بزرگسالی رو نمیفهمیدیم اینقدر دوستیمون عمیق بود

کلاس دوم رفت یه مدرسه دیگه 

بعدا فهمیدم مامانا قرار گذاشتن من نفهمم که سرطان داره مثل اینکه کلا مدرسه نرفت دیگه😭😭

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
همون کلاس اول ولی بهترین و شیرین ترین دوستی تمام عمرم همون بودشایدم چون بچه بودیم و مفاهیم بزرگسالی ...

اهاا حیف شد یعنی اول اولین صمیمی ترین دوستت بود؟(چطور اون همه سالو یادته) 😂

اهاا حیف شد یعنی اول اولین صمیمی ترین دوستت بود؟(چطور اون همه سالو یادته) 😂

اره اولین دوست 

ولی قبلا با دختر همسایه دوست بودم ولی ازش خوشم نمیومد خیلی لوس و حسود بود ولی چون هم بازیم بود و منم هم بازی خاصی نداشتم تحملش میکردم😑

بابا مگه تو بچگیتو یادت نیست ۷ سالگی که چیزی نیست😂😂😂

اره اولین دوست ولی قبلا با دختر همسایه دوست بودم ولی ازش خوشم نمیومد خیلی لوس و حسود بود ولی چون هم ...

نه من اصلا یادم نیس بعضی وقتا با خودم میگم من بچه بودم اصن دوست رفیق داشتم😐😐