2777
2789
عنوان

نماز خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 38 پست
افراطی نباش نماز ب جای خود روابط هم با رعایت خط قرمز ها ایرادی نداره که

روابط با خط قرمز یعنی چی؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

از ۷ سالگی نماز خوندمنماز از واجبات همیشه بخوناگه برای آشنایی برای ازدواج باشه اشکالی نداره در غیر ا ...

چجوری خوشبحالت ..پس چرا من نمیتونم بخونم صبحا که خوابم میاد😵 ظهرا حال ندارم میگم کی بره صورت بشوره وضو بگیره اه خیلی تنبلم تونماز کلا نمیخونم😔راهی نداری منم بخونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی حس نیاز پیدا میکنی تنها راه نجات نمازه 

هیچ چیز جای ارتباط با خدا رو نمیگیره 

و بهترین راه ارتباطی با خدا همون نماز هست که با رعایت آداب و حفظ طهارته 

یادمه چند سال پیش یه حاج آقایی میگفت هر کاری میکنید هر کاری بازم نمازتون رو بخوانید

نگید وای اشتباه کردم و شرمندگی اجازه ملاقات نمیده 

برید بگید خدایا♡ جز تو کسی رو ندارم آمده ام مرا به آغوش بکش.

نمازت قبوله حرف زدن با نامحرم باعث قبول نشدن نمازت نیست

قبول سدن و نسدن معیارای خاص خودشو داره

خدای نکرده اینجور نماز ارزشش رو از دست میده

مثلا انگار که شما یه لیوان شربت زعفرون اعلا داری توش یه مگس افتاده

خب ارزشش کم میشه دیگه

کسی که با خدا رفیقه هرجیزی رو که خدارو خشمگین کنه و شیطان رو خرسند قطعا ترکش میکنه

مثلا من اگه یه معشوق دارم هرچی میگه به دیده منت میپذیرم دیگه اما اگر نمیارم زیرابی نمیرم و همه جوره عبدش میشم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

روابط با خط قرمز یعنی چی؟

یعنی اینکه وقتی با جنس مخالفی حرف میزنید نظر همو بپرسید در مورد علایقتون حرف بزنید در مورد اهداف آینده مسائل جامعه خانواده چیزایی که دوست دارید چیزایی که ناراحتتون میکنه در مورد درس دانشگاه محیط کار و...... 

نه اینکه بیای نماز بخونی نیم ساعت بعد در حال خاک بر سری باشی 

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷 این کاربری دست دو تا دوسته🫂

از ایت الله بهجت پرسیدن چه نمازی بدرد اون دنیا میخوره یعنی اون دنیا دستگیر ادم میشه گفتن نمازی که بد ...

عاااااالی

یعنی اینکه وقتی با جنس مخالفی حرف میزنید نظر همو بپرسید در مورد علایقتون حرف بزنید در مورد اهداف آین ...

منظورت با پسری که قصد اشنایی و ازدواج هست یا صرفا پر کردن اوقات و اینا؟

سلام عزیزدلمببین نمازتو باید با توجه بخونیاگه بفهمی داری چیا به خدا میگی خودبخود سمت هرکاری که خدابه ...

سلام عزیزم گفتید سوال پزشکی بپرسید ..درمورد لیزر  من میتونم صورتمو باهمین دستگاهای لیزر کنم صورت زخیم ترنمیشه یامیگن پوست شل میشه  باعث نمیشه موی ابرو و مژه هم بریزه؟

سلام عزیزم گفتید سوال پزشکی بپرسید ..درمورد لیزر من میتونم صورتمو باهمین دستگاهای لیزر کنم صورت زخی ...

عزیزم این تخصصی پوسته

حتما با یه متخصص پوست مشاوره کن

با ارایشگرها نه

بعدا وارد عمل شو

اما من خودم به شخصه از لیزر استفاده نمیکنم

بهرحال یه وسیله بالقوه اسیب رسانه و ممکنه سوختگی بده و از ناحیه هدف دور بشه مثلا به ابرو اسیب بزنه

شما مثلا فقط برا پشت لب اونم اگه خیلی ضخیمه و سیاه مول اونایی که تخمدان پلی کیستیک دارن استفاده کنی

منظورت با پسری که قصد اشنایی و ازدواج هست یا صرفا پر کردن اوقات و اینا؟

اگه قصدت ازدواج باشه که خیلی عمیق تر و محتاطانه باید پیش بری حالا بحث در مورد مسائل جنسی هم خیلی مهمه باید حتما در موردش حرف زد 

دوستی هم بنظرم اینجوری بهتره 

هیچوقت نفهمیدم چرا یه دختر و پسر نمیتونن بدون روابط جنسی با هم دوست باشن

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷 این کاربری دست دو تا دوسته🫂

اگه قصدت ازدواج باشه که خیلی عمیق تر و محتاطانه باید پیش بری حالا بحث در مورد مسائل جنسی هم خیلی مهم ...

خب عین کلام خود خداست

یه پسر و یه دختر وقتی وارد رابطه میشن حالا به اسم دوست اجتماعی و هرچی غیراز چارچوب ازدواج نفر سوم اون رابطه شیطانه

اگه قصدت ازدواج باشه که خیلی عمیق تر و محتاطانه باید پیش بری حالا بحث در مورد مسائل جنسی هم خیلی مهم ...

وقتی میشه با همجنس خودت دوست شی راحت باشی باهاش بدون ترس

چکاریه با پسر دوست شی اونم تواین جامعه که ادم به چشماشم نمیتونی اطمینان کنه

هیچ گربه ای محض رضا خدا موش نمیگیره

البته دورازجون شما

یه پسر هم وقتی با دختری دوست میشه صرفا قصدت دوستی ساده نیست بلکه …..