2777
2789
منه احمق کلی پول پیشش دارم

تو که نمیدونستی چه اشغالیه....منم طلا دادم جهازمم یکم فروختم واسه خرید خونه ولی ب اسم خودم کردم ۳ دونگ.برو تاپیکم ببین کی خریدیم خونه رو هنوز دوسال نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم همه بهم میگن کار خوبی کردی البته خبر از مشکلاتم ندارن

خب درسته مشکلاتت با حذف آدم سمی کم میشن همینکه بچه وسط نیس که عذاب وجدان بگیری که ببریش یا بزاریش پیش شوهرت خیلی خوبه الان فقط خودتی و خودت

همه رو پاک میکنه برنامه ضبط صدا که متوجه نشه پیدا نکردم ی برنامه برای فوروارد پیام هاش به گوشی خودم ...

پیاماشو هک کن تو گوشی خودت از طریق گوگل برات بیاد. یه نفر تو همین نی نی سایت به من گفت البته من هر کار کردم نشد ولی شما امتحان کن شاید شد 

یعنی میشه ؟

من هم اینجا شنیدم 

این روش پرینت هست روش های دگ غیرقانونیه مثلا اشنا داشته باشی تو مخابرات

اما اینکه دادگاه چیکار میکنه شاید بخاطر طلاق زیاد هر کاری بکنن که طلاق نشه

اما این تو هستی و زندگی تو 

اگه دادگاهم پشتت نباشه بگه پرینت نمیشه یا خیانت علت طلاق نمیشه میخوای چیکار کنی اخرش

همین چهار تا شاهد یکی برده قبول نکردن 

یه زن با این احساس کنار نمیاد که 

بنظرم همین راه رو برو

ما زنا دگ باید از قاضی و قانون هم عبور کنیم وقتی همه چیز به ضررمونه 

من باشم حداقل خیانت هم میکنم و خیانت به خائن برام خیانت نیست

چرا من بسوزم چند سال که دادگاه طلاقم بده

اول از هر اقدامی هم دفتر اسناد رسمی مهریت رو اجرا بزار

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

تو که نمیدونستی چه اشغالیه....منم طلا دادم جهازمم یکم فروختم واسه خرید خونه ولی ب اسم خودم کردم ۳ دو ...

آره دلم برای زندگیم میسوخت ولی اشتباه بود

من هم اینجا شنیدم این روش پرینت هست روش های دگ غیرقانونیه مثلا اشنا داشته باشی تو مخابراتاما اینکه د ...

آشنا ندارم خطش هم به نام خودشه نمیتونم خودم برم دنبالش خودش هم که قبول نمیکنه