2777
2789
عنوان

بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست
🥲من وسواس ک دارم نمیتونم بخابم باید فقط تمیز کنم چون شوهرمم ریخت و پاش زیاد میکنه و رعایت نمیکنه دی ...

از من بدتری که باید هرروز بسابم سرویس بهداشتیو هروز بسابم اتاقای بجه هارو بریزم بیرون .کمدارو تموم دیروز ریختم بیرون اضافه ها رو ریختم دور کمر درد شدید بالکن دیروز اینقدر سابیدم با جوهر لیمو نمیره لکای موازیکاش تا سپید بشه رخت آویز لباسارو  دیگه اوردم تو، بالکن هرچیزی که اضافه بود ریختیم دور .فقط یه کمد مونده باز جارو مونده سرویس مونده.صبانه مونده آرایشگام مونده تازه یه دوش گرفتم حالم ندارم پاشم موهامو صاف و اتو بزنم که صبونه بخور بلند شم تمیزی برم بیرون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از من بدتری که باید هرروز بسابم سرویس بهداشتیو هروز بسابم اتاقای بجه هارو بریزم بیرون .کمدارو تموم د ...

منم جدیدا از کار زیاد گودی کمرم بیشتر شده و درد دارم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍