2777
2789

سلام خانوما خوبین؟ 

این تاپیکو عصرهم زدم ولی دو سه نفر بیشتر نیومدن

یه راهنمایی ازتون میخواستم ممنون میشم کمکم کنین

یه پسره هستش که هم دانشگاهیمه ولی رشته هامون فرق داره

خواهرش با خواهرم دوسته ولی خب من با خودش برخوردی نداشتم 

البته خانواده ش رو دورادور میشناسم و مامانم باهاشون یه کوچولو ارتباط داره در حدی که موقعی که من دانشگاه قبول شدم مامانش زنگ زد به مامانم تبریک گفت و اینا

یه بار من و مامانم و خواهرم بیرون بودیم با خونواده ش دیدمش، سلام و احوالپرسی کردیم ولی نمیدونم منو یادشه یا نه

الان توی دانشگاه که میبینمش سلام کنم زشته؟ خیلی ازش خوشم میاد نمیدونم چطور باید ارتباطه فراهم بشه🥲

الان شما جای پسره باشین چه فکری میکنین؟ همون اول نمیگین دختره هوله یا حتما ازم خوشش اومده؟

الان سوالم اینه که برم سلام کنم مشخصه همچین قصدی دارم یا میزاره رو حساب آشنایی و اینا؟ چون میگم یه بار با خونواده ش دیدمش و با اونا هم یه ارتباط کمی داریم

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

من باشم جلو نمیرم مگه اینکه یه جا باهاش چشم تو‌چشم بشم دیگه سلام میکنم 

ازش خوشت میاد از دور وایسا نگاش کن جوریکه متوجه نگاهت بشه 

ولی نگاهت کرد نگاهتو بدزد ازش 

اینجوری توجهش بهت جلب میشه 

ولی خودت هول بازی درنیار

من باشم جلو نمیرم مگه اینکه یه جا باهاش چشم تو‌چشم بشم دیگه سلام میکنم ازش خوشت میاد از دور وایسا نگ ...

نه منم نمیگم برم جلو همون چشم تو چشم شدن و دیدن اتفاقی رو میگم چون هم دانشگاهیمه خیلی وقتا سر راه همدیگه ایم

ولی میگم شایدم خیلی عجیب نباشه به عنوان یه آشنای دور اگه دیدمش بهش سلام کنم

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.