2777
2789
وتم بزانم ایره چند نفر کوردنکورد کوره‌ی؟

ایلام فریمن نام خدا چو بد کور رخد نچو 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عاا نوتم قصه کردنت فرق کیدبژیت

خود منال کردستانی فره عرامان عزیزین شیوم زواندان خاص قصه که خوه له مهاباد چیه دانشگاه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خاصه خویشک اتانیم گزد یک قصه بکیم وه روبیکای یا جای تر

وخدا اول مهر وقت نیکم سه منال دبستانی درم  دی روزگارم سیس روبیکا وایتا یانه نرم 

وخدا اول مهر وقت نیکم سه منال دبستانی درم دی روزگارم سیس روبیکا وایتا یانه نرم

هی داد بیداد

خدا کمکتان بکی 

منیش اچمه دانشگاه وه خدا 

تاقتمان ناگره دف دفی جور ای شوه یکه بو جور خوم گرده قصه بکم

هی داد بیدادخدا کمکتان بکی منیش اچمه دانشگاه وه خدا تاقتمان ناگره دف دفی جور ای شوه یکه بو جور خوم گ ...

سلامت بیود خدا کمک خودیش بکه 

عزیزیب هر حال یه ایدیمه تواستی باو قصه بکیم تکانه منیش هر تنیام کوردیمن قصه یک تری ازانیمن😊✨

وه ناو چو هروقت وقت بکم چیم 

میفهمم ولی متوجه نمیشم 🤣

خوب الان بگو بدونم فهمیدی من چی گفتم ...خستم وهمش عطسه میکنم😁😁😁