2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا چرا اینجورید؟سخته از دهنتون در بیاد پایدار باشین؟؟؟

اینجا هر کی از رابطش ضربه خورده انگار طاقت اینو نداره که ببینه یکی دیگه خوشحاله...

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

یعنی الکی میگه !

تو معیارت واسه اینکه بدونی الکی میگه یا واقعی اینه که نینی سایتیا چی میگن 😂 مگه اینجا کسی میشناستش؟ تو خودت باید اینو تشخیص بدی

اینجا هر کی از رابطش ضربه خورده انگار طاقت اینو نداره که ببینه یکی دیگه خوشحاله...

من خودمم تجربه خیانت دارم  همونی ک بهم همینارو میگف 🥲🥲ولی خدایی اسی اینجوری تاپیک زده خواستم نطر بدم نباید بزنم تو ذوقش که شاید طرفش آدمه. 

طرف من آدم نبود 😂😂😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

تو معیارت واسه اینکه بدونی الکی میگه یا واقعی اینه که نینی سایتیا چی میگن 😂 مگه اینجا کسی میشناستش؟ ...

آآخه همشون به جز شما میگن الکیه همه اینجوری میگن ولی مک خیلی دوسش دارم و از اونم یه همچین حسی رو دریافت می کنم

من خودمم تجربه خیانت دارم همونی ک بهم همینارو میگف 🥲🥲ولی خدایی اسی اینجوری تاپیک زده خواستم نطر ب ...

چی بگم اینجور که معلومه حرفاشون خیلیم اسون اثر میکنه 😐 کاش حداقل بقیه بدون اینکه از رابطه بقیه خبر داشته باشن سنگ پرت نکنن

آآخه همشون به جز شما میگن الکیه همه اینجوری میگن ولی مک خیلی دوسش دارم و از اونم یه همچین حسی رو دری ...

خب اونا از کجا میگن؟ مگه دوس پسرتو میشناسن که انقدر به حرفشون بها میدی