2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا کارما چه کارها که نمیکنه. یه همکلاسی که خونی به دلم کرد چهار سال دبیرستانمو کوفت کرد‌. همسایه مون بود و میدونست مادربزرگ من بدرفتاری میکنه و اذیت میکنه میرفت به همه بچه ها میگفت و آبروی منو می‌برد قبل از این کارا و دشمنی باهام مدام میومد خونه مون و لباس های منو قرض میگرفت پول قرض می‌گرفت پس نمیداد تا جایی که خوراکی های کیف من و بچه ها را هم بی اجازه برمی‌داشت اما خودش به شدت خسیس بود یک بار دبیرمون مرد بود من نمره اول شدم گفت نمره قیافه ت رو گرفتی از اون موقع باهاش بد شدم و کم محلی کردم و اون هر چی میدونست در مورد خانواده م به همه گفت تا سال آخر دبیرستانم اذیت کرد حتی مزاحم تلفنی میشد کلا تفریحش اذیت کردن بچه ها مخصوصا من بود عصر رفتم پارک همکلاسی دبیرستانم تماس گرفت یه سوال برای دارو از برادرم براش بپرسم یکدفعه گفت میدونی فلانی را شوهرش از خونه بیرون کرد طلاقش داد و از دیدن بچه هاشم هم محرومش کرد تو اون لحظه اصلا خوشحال نشدم و لحظه اذان براش دعا کردم اما الان فکر میکنم به نظرم با کارمای کاراش مواجه شد حتی ننگ هم برای معلم مون از خودش ساخت و...

حالا برا من خدا بهشون بیشتر خوشبختی میده😂

نه عزیزم خدا دیرگیر هست اما شیر گیر هست

من بیش از ۱۰ بار از دست این بشر گریه کردم نه تنها من نصفه کلاس از دستش در امان نبودند یه دختر به شدت بی آبرو که یه پسر از خانواده خوب را تور کرد پسره خدایی خوب بود این با زبون جذبش کرد و زود بچه آورد اما مدام فحش رکیک میداده تا آخرش پسره انداختش بیرون 

نه عزیزم خدا دیرگیر هست اما شیر گیر هستمن بیش از ۱۰ بار از دست این بشر گریه کردم نه تنها من نصفه کلا ...

فقط میتونم بگم دلت خیلی پاکه که دعاش کردی 

متاسفانه چون من خیلی کینه ایم اگه جای تو بودم بهش زنگ میزدم تحقیر و اذیتش میکردم 

دخترا کارما چه کارها که نمیکنه. یه همکلاسی که خونی به دلم کرد چهار سال دبیرستانمو کوفت کرد‌. همسایه ...

چقد درک کردم داستانتو

منم یه همکلاسی داشتم که کوفت کرد ینی هرچی میتونست در اورد من و دوستام که یه اکیپ ۵نفره بودیم و با یکی خیلییی صمیمیییی بودم متاسفانه تقابشو برداشت و دورو در اومد که نفر سوم خیلی از رابطه ها شده بود و زندگی خراب کن بود یجورایی و بعد از اون شدیم ۴ نفر و درمورد اون سه نفر گفته بود به همه که هم..جنس گرا هستن ولی جرعت نکرده بود درمورد من بگه کلا خیلییی اذیتم کرده بود و همه هم میدونستن دورو هست همش هم پز پولشونو میداد که همش دروغ بود

خدارو شکر از مدرسه در اومد و کل شایعه هایی که از کلاس در مبومد دیگه درنمیاد و اینکه جوری رفتار میکرد که انگار پسرا عاشقشن و جکری پیکمی بود

همشم درمورد خانواده ها به همه میگفت و به روی خودم میگفتدکه خانوادت فلانن و بی تربیتت کردن و خوشبختانه جوابشو میدادمو لال میشد که در اخر خرا..ب از اب دراومده بود 

و فیلمش حتی تو سایت هام بود

فقط میتونم بگم دلت خیلی پاکه که دعاش کردی متاسفانه چون من خیلی کینه ایم اگه جای تو بودم بهش زنگ میزد ...

ولش کن گلم وقتی جواب ندی خدا بهتر جواب میده. به خدا من جواب هر کسی را ندادم خدا بدتر از جواب خودم به سرش آورد. همین که میدونه من خونه و ماشین خوب دارم شوهرم هم تحصیلکرده و هم شغل خوب داره برای سوزشش کافیه. پز همسرشو میداد و تیکه مینداخت اما من اهمیت نمیدادم هدفم دانشگاه بود و پیشرفت

چقد درک کردم داستانتومنم یه همکلاسی داشتم که کوفت کرد ینی هرچی میتونست در اورد من و دوستام که یه اکی ...

اره واقعا دل شکستن بی جواب نمیمونه. تو اون تایم من ناراحتی کلیه هم داشتم و مادرمم سخت بیمار بود اما بهم رحم کرد خیلی حسادت نمره ها و قیافه منو داشت خودش تنبل بود درس نمیخوند تا بتونه نمره خوب بگیره طاقت نداشت موفقیت منو ببینه 

اره واقعا دل شکستن بی جواب نمیمونه. تو اون تایم من ناراحتی کلیه هم داشتم و مادرمم سخت بیمار بود اما ...

جوابشو میدادی خب

اینجور ادما زیادن برای پیشرفتت

اینکه بخاطر حسادت اونام باشه میشرفت کنی

جوابشو میدادی خباینجور ادما زیادن برای پیشرفتتاینکه بخاطر حسادت اونام باشه میشرفت کنی

والا یک بار جواب دادم از بس بی حیا و وحشی بود پشیمون شدم در حد خودم نمیدیدم فحش بدم دقیقا اذیتای اون و دوست صمیمیش یکی از انگیزه هام بود