2777
2789
عنوان

وقتی یکی بهتون عکس نشون میده لطفا با شخصیت باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 49 پست
مطمئن باش از حرص دلش گفته و خیلی هم همه چیز شیک بوده کار خوبی کردی جوابش و دادی

اگه نمیدادم عقده میشد تو دلم😅

کلا از سال پیش خیلی رک شدم

راضی ام از خودم☺️

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خودش چندسال بعد من ازدواج کرد تا کفشاش رو اورد من نگین زدم باورت میشه؟کفش ساده سفید خرید اومد براش س ...

خب بهش میگفتی من کفشاتو نگین زدم اونموقه نرفتی قشنگ ترشو بخری😂😂

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگه الکی میرفتی تو اتاقت میگفتی عه خونه مادرم آخه اسباب کشی که کردیم تموم این چیزارو گذاشتم تو جعبه ...

😅دیگه به این چیزا فکر نکردم.

چمیدونستم همچین میکنه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خب بهش میگفتی من کفشاتو نگین زدم اونموقه نرفتی قشنگ ترشو بخری😂😂

فرصت نداد رفت وگرنه میگفتم😅

برو بابا چه به دل میگیری من خودم عکس عروسی خواهرام و نگاه میکردیم از خنده روده بر میشدیم با اون سایه ابی اسمونیش 🤣🤣🤣اوناهم میان به عکسای عقد من میخندن همچین ارایش داشتم سفیید مثل گچ شده بودم 

برو بابا چه به دل میگیری من خودم عکس عروسی خواهرام و نگاه میکردیم از خنده روده بر میشدیم با اون سایه ...

خاله من دهه هشتاد عروسی کرده انقد میخندیم ک دیگه دلدرد میشیم

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

برو بابا چه به دل میگیری من خودم عکس عروسی خواهرام و نگاه میکردیم از خنده روده بر میشدیم با اون سایه ...

اخه بد گفت!

حالا اگه عیب و ایرادی داشت اره...

خیلی قشنگه خیییییلی.

هنوزم همه لباس منو مثال میزنن از قشنگی.

یا ارایشگاه منو ده نفرو معرفی کردم رفتن!

کاش ایرادش به جا بود!

بعدم خواهرام که میشینیم چرت وپرت میگیم میخندیم طوری نیست این خیر سرش رفیق بود نباید میگفت

ماشالله چه روحیه قوی داری عزیزم😄من بودم دپرس میشدم

ااااره بابا الانم نشستم دارم پیتزا میخورم گفتم نخوردی از دستت رفت😅

عزیزم به خدا بی چاره شاید از اون دوران چیزی از مد نمیدونسته عکسای تو به نظرش با نمک و جنگولی اومده ول کن به دل نگیر بابا زندگی دوروزه اگر رفیقت و دوست داری با رفاقت بهش ادامه بده تا وقتی حدش و بدونه الانم خودش فکر کنم پشیمونه پس رفبقای مردم ندیدی از همین الانمونم ایراد میگیرن

من با رفیقم رودربایستی ندارم حرف بزنه بهش تیکش رو میپرونم بالاخره رفیقه دیگه😂

اره منم.

ولی خب فرصتش نشد من باید شر موقع و با یه حالت خاصی متلکمو بگم😅

عزیزم به خدا بی چاره شاید از اون دوران چیزی از مد نمیدونسته عکسای تو به نظرش با نمک و جنگولی اومده و ...

نه بابا من که به هیچ جام نگرفتم گفت و رفت منم محلش ندادم هرچند خودش دوباره فردا زنگ میزنه سلی بیا فلان چیزو بخریم😅

ولی حق داشتم ناراحت بشم! چون میدونه من از کسی نظر نخوام و نطر بده ناراحت میشم

اخه بد گفت!حالا اگه عیب و ایرادی داشت اره...خیلی قشنگه خیییییلی.هنوزم همه لباس منو مثال میزنن از قشن ...

وقتی با یکی رفاقت میکنی اگر رفاقت پاک باشه مثل خواهر میبینیش .....در ضمن سلیقه ها متفاوته منم ندیدم بگم زشته یا قشنگه ولی خقیقت و قبول کن تیپ قدیم بوده دیگه