2777
2789
عنوان

ببینید مامانم چی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 31 پست

مادرت انگار برای تو مادرشوهره تا مادر😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادره ب فکر بچه شه ولی نباید دیگه خونه و  زندگی دخترشو خراب کنه. داداشت ازدواج کرده؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مادرت انگار برای تو مادرشوهره تا مادر😐

واقعا هم هست 

یچیز تعریف میکنم تا آخرشو برو 

برا دختر برادرم هرسال روز دختر لباس و کادو می‌داده پنهانی، دختر من هیچ، زن داداشم گفت فهمیدم سوتی داد،هعععععی خداروشکر محتاج دستشون نشدم خداروشکر

نه نمیکنم عمرا ،تازه بازسازی کردم خونم اینقدر خوشگل شده ،کابینتا نئوکلاسیک، تی وی وال ،انگار زورش او ...

بهترین کارو کردی

پس فردا همون زن داداش اگه با پول تو آدم بشه دیگه خودت رو دور از جون آدم حساب نمی کنه و اصلا یادش نمی مونه که با کمک و پول کی به کجا رسیده

زندگی و شوهر خودت رو سفت بچسب، برادرتم خودش باید بیشتر تلاش کنه نه اینکه با پول داماد خونه دار بشه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
بله دوتا بچه داره ،زنشم اونجا انگار هتل پنج ستاره است طوری بهش میرسن که به من ندادن

خب خوبه براش دیگه بمونه همونجا

منم مامانم با عروسمون همینه انگار اون دخترشه من عروس

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بهترین کارو کردیپس فردا همون زن داداش اگه با پول تو آدم بشه دیگه خودت رو دور از جون آدم حساب نمی کنه ...

نکه همین الان احتراممو داره ،اینقدر مامانم به پاش میریزه و احترام بیش از حد داره کلا دور برداشته خانوم 

خب خوبه براش دیگه بمونه همونجامنم مامانم با عروسمون همینه انگار اون دخترشه من عروس

خانوم گفته خونه بزرگتر میخوام مامانم هم داره منو میاره جای اون اونو بفرسته خونه بزرگ بخره 

واقعا هم هست یچیز تعریف میکنم تا آخرشو برو برا دختر برادرم هرسال روز دختر لباس و کادو می‌داده پنهانی ...

بعضیا متاسفانه عقیده دارن نوه ی دختری برای مردمه

نوه ی پسری از گوشت و خونشونه

از شانست مامانت از اوناست

خداروشکر کن زندگیه خودتو داری سایتون بالا سر بچه هاتون باشه ان شاءالله 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خانوم گفته خونه بزرگتر میخوام مامانم هم داره منو میاره جای اون اونو بفرسته خونه بزرگ بخره

اوه پس سفارش عروسه

عجب زمانه ای شده

شماره دعا نویس عروستونو بگیر

برا خود من خانواده شوهرم طبیعین دشمن عروس 😅🤣

بیا بغلم برا منم همینن

دو سر باخت دادیم🤦‍♀️