2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان می خوای مردا بهت درخواست بدن

چقدر فکرت پلید و بدبخته 

اخه دنبال چیی تو این سایت میگه هرکس عقدش رو داره هر طور که هست به دیگران نصبت میده و فکر میکنه بقیه عین خودشن

بدبخت من پیج پابلیک دارم عکسام همه چیزم گذاشتم روزانه صدتا پیام صدتا درخواست اینجا تو نینی سایت دنبال کسی باشم؟اخه اونی که اینجاست مرده؟از زن هم بدتره نشسته تو خونه لنگ هاش رو هم انداخته خلق و خوی خاله زنکی داره و دنبال مادرشوهر جاریه یا ام پریودی و تست های بارداری اون اسمش مرد نیست که

تو شهر خودمون با هزار جور قیافه تاپ لول از همه لحاظ اوکی و عالی درخواست میدن پشیزی تحویل نمیگیرم بعد اینجا؟

شما معلومه از این زنای سن بالای مجرد هستی مونده ای یکی یک درخواست بده با درخواستای اینجا خوشحال میشی😂😂😂😂واقعا براتون مهمه و خوشحالی داره اینجا کسی بهتون درخواست بده؟

چقدر فکرت پلید و بدبخته اخه دنبال چیی تو این سایت میگه هرکس عقدش رو داره هر طور که هست به دیگران نصب ...

اینطور نیست فکر کنم نباید تاپیک میزدم والا من دنبال صلح و دوستی و ...ام به قول ارسطو عشق باشه صفا باشه

برو باورنمیکنم 🤭

ولی خدایی اصلا سیاه نیستم حتی ناحیه زیر بغلم هم سفید و اوکی کلا ادم کم مویی ام هستم مثلا الان که اگر شیو کنم رفت دو هفته دیگه کامل دراد و حتی شایدم بیشتر

چقدر فکرت پلید و بدبخته اخه دنبال چیی تو این سایت میگه هرکس عقدش رو داره هر طور که هست به دیگران نصب ...

والا گفت راهکار نگفت کی سفیده اونم گفت نواحی حساس همچین با هیجان گفتی من گفتم شاید ..

ولی خدایی اصلا سیاه نیستم حتی ناحیه زیر بغلم هم سفید و اوکی کلا ادم کم مویی ام هستم مثلا الان که اگر ...

اکی خوشگل ناز هلو گلابی 

برای من فکری بکن یکدستی سفیدی بدن