2777
2789
عنوان

رب انار

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست
کیلویی چنده؟

کدوم؟ 

انار بستگی داره به شهرت

ما خندان میخریم 25

رب میدیم 450

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

کدوم؟ انار بستگی داره به شهرتما خندان میخریم 25رب میدیم 450

کیلویی چهارصدوپنجاه؟ 

ارسالم میکنین شهرهای دیگه؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیلویی چهارصدوپنجاه؟ ارسالم میکنین شهرهای دیگه؟

گرونه؟؟ 

تا حالا بجز فامیل برا کس دیگه نفرستادیم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

کیلویی چند میده

450 

چخبره من چند وقت پیش از اینستا خریدم۱۲۰ الان فک کنم۱۵۰ بده نهایت

مطمئنی خالصه؟؟ 

10 کیلو انار ی کیلو رب میده

انار کیلو 25 

10 کیلوش میشه 250 تومن بدون زحمت خستگی و بقیه چیزا اونوقت چطور میدن کیلو 120

حالا انار شهر ما سر باغ کیلو 45 هست

گرونه؟؟ تا حالا بجز فامیل برا کس دیگه نفرستادیم

نه

دلم خواست

ولی دورم 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نهدلم خواستولی دورم

کدوم استانی؟ 

خب عزیزم میخوای ادرس بدی برات بفرستم،،، خواستی درخواست بده شماره تماسو بهت میدم