من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
ببین کاملا حق داری همچنین حسی تجربه کنی منم همچین حسی همین الان دارم تجربه میکنم ولی هیچی مهمتر از آرامش روح روان خودت نیس اینهمه آدم هستن که گند میزنن به آرامشمون دیه کم مونده خودمون با خودمون دشمنی داشته باشیم و این احساس ها بخودت اول صدمه میزنه
سر اینکه خیلی از چیزا رویا های منه ولی دیگران که براشون اصلا مهم نیس تجربش میکنن اتفاقا خیلی خیلی خوشحال میشم برای موفقیتشون ولی بع این فکر میکنم چرا من دویدم نرسیدم
حرفام شاید بعضیا رو اذیت کنه و حس خوبی نداشته باشه منم آدمی نیستم که همش در حال حسادت باشم.امشب اولی ...
درکت میکنم عزیزم
گاهی همه چی رو هم انبار میشه و یهو فوران میکنه آدم💔
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚