2777
2789
عنوان

حسودی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 35 پست

تلمبه برام خنده دار بود😁😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر توپولی شدن چقدر روی سر شوهرشون جا دارن چقدر ملکه شدن ، از قدیم گفتن از کوزه همان تراود که دروست

به همه از دور نگاه میکنیم عزیزم 

توی زندگی همه یه گندایی هست که فقط خودش میتونه تحمل کنه

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

به همه از دور نگاه میکنیم عزیزم توی زندگی همه یه گندایی هست که فقط خودش میتونه تحمل کنه

والا آدم ناراحت باشه 

اولین جایی که نشون میده لاغره صورته .

لاغری کم اشتهایی بی حوصله ای رنگ و روت زرده زیر چشاتو گود می‌ره 

من که اینجوری ام.

اینا چ گندهایی دارن که صورتشون مثل توپ گرده یکی میگن هشت تا میخندن؟

تلمبه برام خنده دار بود😁😂

حرفام شاید بعضیا رو اذیت کنه 

و حس خوبی نداشته باشه 

منم آدمی نیستم که همش در حال حسادت باشم.

امشب اولین بارم که اینجوری شدم 

حتی تاپیک هامو ببینید

باطن شونم خوبع

فکر میکنی 

ببین کاملا حق داری همچنین حسی تجربه کنی منم همچین حسی  همین الان دارم تجربه میکنم ولی هیچی مهمتر از آرامش روح روان خودت نیس اینهمه آدم هستن که گند میزنن به آرامشمون  دیه  کم مونده خودمون با خودمون دشمنی داشته باشیم و این احساس ها بخودت اول صدمه میزنه 

والا آدم ناراحت باشه اولین جایی که نشون میده لاغره صورته .لاغری کم اشتهایی بی حوصله ای رنگ و روت زرد ...

والا عشقم ما هم دو سه نفر داریم از فشار زندگی و شوهر بد چاق شدن آبم بخورن وزنشون میره بالا 

بدن به بدن فرق میکنه☹

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

والا عشقم ما هم دو سه نفر داریم از فشار زندگی و شوهر بد چاق شدن آبم بخورن وزنشون میره بالا بدن به بد ...

آره اونا فرق دارن 

این سه چهارنفرو من میشناسم اشتهای عصبی ندارن که با هوا هم چاق شن 

شما سر چی اذیت شدی اگه ناراحت نمیشی البته

سر اینکه خیلی از چیزا رویا های منه ولی دیگران که براشون اصلا مهم نیس تجربش میکنن  اتفاقا خیلی خیلی خوشحال میشم برای موفقیتشون ولی بع این فکر میکنم چرا من دویدم نرسیدم

سر اینکه خیلی از چیزا رویا های منه ولی دیگران که براشون اصلا مهم نیس تجربش میکنن اتفاقا خیلی خیلی خ ...

آفرین منم تجربه شو داشتم داشتم رانندگی یاد می‌گرفتم زنداداشم اومد گفت 

واای میترسم واای ، پیف پیف ، اوف اوف 

من گذاشتم کنار 

اون الان گواهینامه داره به ریش من میخنده.

البته نه اینکه من بذارم کنار،شوهرم مخالفه

حرفام شاید بعضیا رو اذیت کنه و حس خوبی نداشته باشه منم آدمی نیستم که همش در حال حسادت باشم.امشب اولی ...

درکت میکنم عزیزم

گاهی همه چی رو هم انبار میشه و یهو فوران میکنه آدم💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚